Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Elke bouwtraject is nieuw en spannend! Voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor een werkvoorbereider. Jos is werkvoorbereider van de vestiging Sneek en komt regelmatig mooie woningen tegen, maar deze Trentino is tot op vandaag nog zijn favoriet.

Woonwensen

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt op jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en het budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond. De Trentino is onze visie op een schuurwoning en standaard al rijk uitgevoerd.

De opdrachtgevers hebben nog enkele technische aanpassingen laten doen en hebben vooruitkijkend op de toekomst al gekozen voor een luchtwarmtepomp. In de woning hebben ze over de gehele breedte een vide laten realiseren.

Het resultaat

Een moderne schuurwoning met al het woongemak dat ze voor ogen hadden in een natuurrijke omgeving.

 

Waarom is dit jouw favoriet Jos?

Door de eigen inbreng van de opdrachtgever is deze schuurwoning net even anders geworden dan het basismodel. Leuk project om te doen!

– Jos –

Het stokje wordt doorgegeven aan….

We hebben Jos gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog, daar hoefde hij niet lang over na te denken. Volgende maand vertellen we wat de favoriete woning van Heico Groen is!

Meer inspiratie?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven