Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

BOUWEN MET SELEKTHUIS

Elk bouwtraject is een nieuwe uitdaging! Spannend voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze bouwkundig tekenaars. Onze tekenaars denken met je mee bij het vastleggen van jouw wensen en zij laten een droomhuis echt tot leven komen. De favoriet van Martijn is een moderne Matterhorn. Het is een zeer ruime gezinswoning. Maar het is niet zozeer de bouwstijl of het basismodel dat deze woning bij Martijn is bijgebleven. Het is het verhaal van de opdrachtgevers.

WOONWENSEN

Basismodel Matterhorn is enorm populair. Zeer ruimtelijk en functioneel: Hij is ingedeeld in ruime vertrekken en heeft alles wat je nodig hebt binnen handbereik. In de basis in de woning neutraal en kan zo aangepast worden naar elke woonwens van de opdrachtgever. Dat laat wel zien, dat de SelektHuis basismodellen zeer flexibel zijn!

De bewoners van deze woning kozen een moderne uitstraling. Ook aan de binnenzijde pasten zij hun eigen visie op wonen toe. Voor deze familie betekende dit een grote open leefruimte op de begane grond en twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping. In de aanbouw zijn de bijkeuken en de hal gesitueerd. Om tot dit resultaat te komen hebben de opdrachtgevers in samenspraak met de adviseur en Martijn o.a. de volgende aanpassingen gedaan:

  • Aanbouw
  • Opvallende moderne risaliet met rockpanel
  • Diverse moderne raamaanpassingen
  • Kunststof gevelkozijnen met triple glas
  • Keramische platte dakpannen
  • Plaatstalen schoorsteen met rookkanaal
  • 16 extra zonnepanelen

HET RESULTAAT

Deze opdrachtgevers hadden een compleet plaatje in hun hoofd. En precies dit plaatje is gerealiseerd, volledig naar wens van de klant. De middenrisaliet is een prachtige eyecather van de woning geworden en geeft uitzicht over de landelijke omgeving waarin de woning staat. Hierdoor zullen de bewoners nog vele avonden kunnen genieten van het prachtige uitzicht door de heerlijk, grote raampartijen in de risaliet.

WAAROM IS DIT JOUW FAVORIET MARTIJN?

“Natuurlijk is het resultaat prachtig geworden. Heerlijk modern, een praktische open indeling en helemaal van nu. Mijn “favoriete” woning gaat echter niet om de uitstraling van de woning. Ik teken veel woningen en allemaal zijn ze uniek op hun eigen manier. Dat is dus niet anders. Wat wel anders is, zijn de mensen waarvoor we het doen. Met deze klanten had ik een goede klik. We hebben hun droomhuis in een ontwerp kunnen gieten en het complete plaatje kunnen realiseren. Van tevoren had de opdrachtgever heel helder wat zij wilden. Toch hebben we het ontwerp een beetje aangepast en zo de woning nóg mooier kunnen maken. Boven verwachting van de opdrachtgevers. En dat is waar ik het voor doe. En eerlijk,  ook het resultaat, met alle mooie details en het bijzondere materiaalgebruik, is uniek.”

– Martijn –

HET STOKJE WORDT DOORGEGEVEN AAN….

We hebben Martijn gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: dat wil hij aan Rick Frantzen, werkvoorbereider in Amersfoort, doorgeven. We zijn benieuwd wat de favoriete woning is van Rick!

MEER INSPIRATIE?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven