Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Elk bouwtraject is nieuw en spannend! Voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ons. Michiel heeft de woonwensen van de familie Manten goed geïnventariseerd en is samen met de opdrachtgever tot de conclusie gekomen dat basismodel Bernina het juiste uitgangspunt zou zijn voor dit droomhuis.
Basismodel Bernina is heerlijk praktisch. De begane grond en verdieping hebben veel én ruime vertrekken. Daarnaast heb je de flexibiliteit om zelf aanpassingen te doen. Denk hierbij o.a. aan het verbreden, verlengen van de woning of het aanpassen van de dakhelling.

Woonwensen

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt op jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond. Deze prachtige Bernina is ontstaan door o.a. dakkapellen toe te voegen, kozijnaanpassingen te doen inclusief roedes op het glas. Het huis heeft 2 topgevelkozijnen, luxe garagedeuren en onbehandeld eiken ter plaatse van de topgevels. Om het geheel af te maken, is de woning bovendien voorzien van een rieten kap.

Het resultaat

Om te beginnen heeft deze familie een prachtige kavel gekocht. Een kavel in een bosrijke omgeving met ontzettend veel ruimte. Dat is al de start van iets bijzonders. Vervolgens hebben de adviseur, de tekenkamer en de opdrachtgevers, keuzes gemaakt die hebben geleid tot deze unieke, landelijke woning met eigen elementen.

 

Waarom is dit jouw favoriet Michiel?

Het huis past ontzettend goed in zijn omgeving, biedt alle ruimte aan het gezin en ziet er gewoon gaaf uit, bovenal zijn de bewoners er heel blij mee, dat is het allerbelangrijkste!

– Michiel –

Het stokje wordt doorgegeven aan….

We hebben Michiel gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: ” Jan van den Dijk! Jan is ploegleider en begeleid veel van onze talentvolle jongen mensen op de bouw. Ik ben erg benieuwd wat zijn favoriet is en waarom.”

 

Meer inspiratie?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven