Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Elk bouwtraject is een nieuwe uitdaging! Spannend voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze bouwploegen op de vestiging. Hoewel Patrick meerdere woningen heeft helpen bouwen, wil hij in dit blog een Matterhorn laten zien. Deze is gebouwd in Bergschenhoek. Basismodel Matterhorn is ook één van de populairste basismodellen onder onze opdrachtgevers vanwege de veelzijdigheid van de woning.

Woonwensen

Basismodel Matterhorn heeft in de basis al hele ruime afmetingen & een mooie prijsverhouding met betrekking tot de inhoud. Op de verdieping is er ruimte genoeg om 3 slaapkamers te creëren.  Maar net als bij al onze andere basismodellen is de indeling flexibel en kunnen we de niet dragende binnenwanden plaatsen, waar jullie dat voor ogen hebben. We zullen je hier ook goed in begeleiden en adviseren.

De opdrachtgevers hebben voornamelijk constructieve- en technische aanpassingen gedaan aan de woning. Verder zijn er zijn dakoverstekken geplaatst, voorzien van massief kunststof. Ook de buitenkozijnen, -ramen en –deuren zijn uitgevoerd in onderhoudsarm kunststof met verdiepte profilering. De ramen zijn uitgevoerd in draaikiepsysteem en voorzien van een kunststof roedeverdeling  met wienersprosse.

Het resultaat

Een ruime, landelijke woning met grote aanbouw en veranda ( in eigen beheer), die perfect past op de kavel en nog voldoende ruimte om de woning biedt.

 

Waarom is dit jouw favoriet Patrick?

Het is eigenlijk een vrij standaard basismodel Matterhorn, maar door de mooie voorgevel en ruime uitbouw is het een hele mooie woning geworden!

– Patrick –

Het stokje wordt doorgegeven aan….

We hebben Patrick gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: Dat wil hij doorgeven aan Rene van Oldenbarneveld, werkvoorbereider in Moordrecht. We zijn benieuwd wat de favoriete woning is van Rene!

Meer inspiratie?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven