Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Bouwen met SelektHuis

Elk bouwtraject is nieuw en spannend! Voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor een werkvoorbereider. En dan ook nog eens 2 woningen die niet doorsnee zijn, naast elkaar! Deze 2 favoriete woningen van Rene zijn gebaseerd op de Monte Viso.

Woonwensen

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt op jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en het budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond. De Monte Viso is een populair basismodel en in afmeting erg ruim. Echt een topper in de laagbouw!

De opdrachtgevers hebben daarnaast nog eens gekozen voor o.a.:

  • Verlenging en verbreding op de basisafmetingen
  • Aanbouw
  • Koperen hemelwaterafvoeren
  • Dekkend gevelsauswerk
  • Rieten schroefdak
  • Dakkapellen
  • Hoekraamconstructie

En nog wat andere aanpassingen, om het helemaal eigen te maken.

Het resultaat

2 Unieke woningen naast elkaar met een zeer hoog afwerkingsniveau. Beide voorzien van een prachtig rieten kap en dekkend sauswerk, wat een mooi plaatje geeft en het straatbeeld verrijkt.

 

Waarom is dit jouw favoriet Rene?

Het zijn geen doorsnee woningen en het was vooral de uitdaging om de wensen van de opdrachtgevers te kunnen uitvoeren zoals zij dat wilden. Het was altijd zeer leuk en in goed overleg met de opdrachtgevers. Het resultaat mag er zijn!

– Rene –

Het stokje wordt doorgegeven aan….

We hebben Rene gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: Jos Pietjou, wat is jouw favoriete woning?

Meer inspiratie?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven