Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Elk bouwtraject is een nieuwe uitdaging! Spannend voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze specialisten en vakmensen. Onze werkvoorbereiders denken met je mee bij het vastleggen van jouw wensen. Ook Rick Frantzen is zo’n werkvoorbereider. Hij gaat regelmatig met klanten in gesprek om de vertaalslag van het ontwerp op papier naar een werkelijke bouw van de woning te maken. Hierin begeleidt hij klanten en helpt hij hen én de bouwvakkers stap voor stap op weg naar het droomhuis dat de klant heeft gekocht. In deze rol krijgt ook Rick vaak te maken met klanten en heeft daarom direct scherp wat zijn favoriet is.

De favoriete woning van Rick is deze prachtige landelijke woning.

Woonwensen

De SelektHuiskenner zal ‘m misschien wel herkennen. Onder deze landelijke woning gaat een Bernina schuil: onze grootste laagbouw woning. De woning heeft in de basis al een T-kap waarbij veel mogelijk is. Zo hebben de bewoners van deze woning gekozen om de woning op meerdere punten aan te passen. De woning is vergroot en de indeling is aangepast op de leefstijl van de bewoners. Er is een erker, veranda en maar liefst drie dakkapellen toegevoegd, waardoor de woning meer smoel krijgt. Vervolgens is er een landelijke sausje over het ontwerp van de woning gegoten door onder ander het materiaalgebruik, kozijnaanpassingen en een getimmerde bakgoot. Maar als kers op de taart heeft deze woning een kelder. In een deel van het huis zit namelijk een bed and breakfast.

Het resultaat

De woning is ruim twee jaar geleden opgeleverd en nog elke dag kunnen de bewoners genieten van het prachtige resultaat dat hier is neergezet. Zowel de woning als de omgeving voelen heerlijk aan. Beide zijn namelijk op elkaar afgesteld. De veranda aan de achterzijde van de woning bevindt zich op het zuiden. Hierdoor kan heerlijk in het zonnetje worden genoten van het groene uitzicht. ’s Avonds kunnen de bewoners heerlijk op de bank bij de haard ploffen met een goed glas wijn. De grote ramen aan de voorzijde geven ’s avonds het beste uitzicht op de ondergaande zon.

Puur genieten!

En dat niet alleen voor de bewoners. De familie deelt het prachtige plekje namelijk met de bezoekers van het bed and breakfast dat naast het woongedeelte ook in de woning is gerealiseerd.

Waarom is dit jouw favoriet Rick?

Rick werkt nu zo’n drie jaar bij SelektHuis en heeft in die periode al veel woningen, wensen en mensen voorbij zien komen bij SelektHuis. Stuk voor stuk unieke projecten. Maar als we vragen naar zijn favoriet gaat hij terug naar het begin van zijn carrière bij SelektHuis. Eén van de eerste woningen waar Rick aan mee werkte was deze woning. De bewoners wilden een woning met een bed and breakfast. Hierdoor moesten er onder andere drie éxtra badkamers worden gerealiseerd.

“Laten we zeggen dat ik gelijk de vuurdoop kreeg met de werkvoorbereiding van deze woning. Achter het landelijke uiterlijk zit een hoogstaande stukje bouw- en installatietechniek. Alle facetten die mijn werk leuk maken, zitten in deze woning. Ontzettend aardige opdrachtgevers, een hoog afwerkingsniveau, een mooi ontwerp en een aantal mooie bouwelementen. Kortom, er moest een knap staaltje technische diepgang aan te pas komen om deze woning te realiseren. “

HET STOKJE WORDT DOORGEGEVEN AAN….

We hebben Rick gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: dat wil hij aan Gerrit Veldhuis in Rijssen, doorgeven. We zijn benieuwd wat zijn favoriete woning is!

MEER INSPIRATIE?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

 

 

 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven