Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Elke bouwtraject is nieuw en spannend! Voor onze opdrachtgevers, maar ook voor een werkvoorbereider. Onze werkvoorbereider en teamcoördinator van de hoofdvestiging in Rijssen mocht werken aan deze schitterende woning die wij bouwden vlakbij Nijmegen. Een woning die zeker niet doorsnee is, ook voor een ervaren rot in het vak als Wilko. Het is misschien wel daarom dat Wilko deze woning gelijk naar voren schuift als zijn favoriet! Deze favoriete woning van Wilko is gebaseerd op de Monte Viso.

Woonwensen

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt naar jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en het budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond. De Monte Viso is een populair basismodel en in afmeting erg ruim. Echt een topper in de laagbouw!

De opdrachtgevers hebben daarnaast nog eens gekozen voor o.a.:

  • Rieten kap
  • Wit gevelstucwerk
  • Risaliet
  • Donkere kozijnen
  • Luxe kozijnaanpassingen met roedeverdeling
  • Steilere dakhelling
  • Erker
  • Vergrootte overstekken
  • Schoorsteen aan de buitenzijde met buiten- én binnenhaard

het resultaat

Deze witte rietgedekte woning is niet zomaar in een hokje te plaatsen. De woning heeft landelijke kenmerken, moderne elementen en maakt gebruik van natuurlijke, warme materialen. Maar één ding is zeker: het resultaat is schitterend! Daarom kijkt Wilko terug op een heel plezierig project waarbij hij de droom van de bewoners van deze woning heeft waar kunnen maken.

waarom is dit jouw favoriet Wilko?

Elke dag werk ik aan de droomhuizen van onze klanten en elke dag is dat een feestje. Maar de vele en bijzondere details van deze woning maken het totaalplaatje gewoon supergaaf. Over elk hoekje en elke lijn is nagedacht door de ontwerper en de bewoners. Om dit te realiseren moest ik voor oplossingen zorgen waar we normaal niet vaak mee te maken krijgen. Dat maakte het project tot een uitdaging. En het was elke zweetdruppel waard.

-Wilko-

HET STOKJE WORDT DOORGEGEVEN AAN….

We hebben Wilko gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: Jan, wat is jouw favoriete woning?

MEER INSPIRATIE?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven