Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Elk bouwtraject is nieuw en spannend! Voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor de tekenkamer. Hoewel er altijd een basismodel als uitgangspunt wordt genomen, tekenen ze nooit een woning 2x. Op basis van de woonwensen van de opdrachtgever ontstaat er altijd een unieke, eigen woning. De favoriet van William is een unieke Monte Viso, die is uitgebreid met een flinke berging, waardoor er ruimte is voor de hobby van de opdrachtgever.

Woonwensen

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt op jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond. De Monte Viso is een woning die erg geschikt is om uit te bouwen tot een droomhuis die past bij jouw levensstijl. Dat bewijst juist deze woning maar weer!

Om tot dit resultaat te komen hebben de opdrachtgevers gekozen voor o.a.:

  • Verlenging en verbreding op de basisafmetingen
  • Rechthoekige erker aan linker zijgevel
  • 3 Dakkapellen
  • 5 Dakramen
  • 6 “Amsterdamse” kozijnen
  • Paneelluiken

 

Het resultaat

Een flink lange woning in klassieke bouwstijl. Aan de achterzijde is een grote berging gecreëerd en door het toevoegen van alle dakkapellen en dakramen, valt er over de hele lengte wel voldoende licht binnen. Wat William bij deze woning vooral aanspreekt is de combinatie van de grote berging met de zwarte potdekseldelen, waardoor de opdrachtgever voldoende ruimte heeft om aan zijn hobby te werken, oldtimers opknappen!

 

Waarom is dit jouw favoriet William?

Het uiteindelijke resultaat is zo compleet anders als het basismodel waarop het geïnspireerd is en laat zien hoe flexibel SelektHuis is!

– William –

Het stokje wordt doorgegeven aan….

Natuurlijk hebben we ook William gevraagd om het stokje door te geven. De volgende favoriet zal dan ook komen van Jordy! We zijn benieuwd….

Meer inspiratie?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven