Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Top 3 veelgestelde vragen

Tijdens het maken van je bouwplannen, komt er veel op af! Bij SelektHuis ontzorgen we het hele traject van ontwerp tot oplevering. Ook tijdens de oriëntatiefase van kosten van je bouwplannen kan dit handig zijn. Bij SelektHuis ontvang je namelijk al na de eerste afspraak een duidelijke offerte van de complete aanneemsom, inclusief alle kosten van het voortraject. Denk hierbij aan de kosten voor de architect, constructieberekeningen en de bouwkundige tekening.

Misschien ben je nog niet klaar voor een afspraak. Dan kan het handig zijn om je alvast te verdiepen in de kosten. Maar waar begin je? Ook daar helpen we je graag bij!

Wij krijgen vaak dezelfde vragen van onze opdrachtgevers. Deze vind je onder de veelgestelde vragen. In dit blog lichten we de meest gestelde vragen over de bouwkosten voor je uit. Zo bouwen we je stap voor stap mee aan jouw droomhuis!

Wat kost een eigen huis bouwen?

Om te beginnen is het handig om een beeld te krijgen van de kosten van nieuwbouw. Wat kost het allemaal, wat moet je regelen en waar moet je rekening mee houden? Er is namelijk geen pasklaar antwoord op deze vraag.

De kosten van de bouw zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de woning, materiaalgebruik, de mate waarin je alles uitbesteedt of zelf werkzaamheden oppakt en het hoeveelheid van details in het ontwerp. Daarom geven we veel voorbeelden van woningen die wij bouwden, tips en informatie. In de veelgestelde vraag ‘wat kost een eigen huis bouwen? geven we de vijf tips om de kosten van een huis inzichtelijk te krijgen.

Wat kost een huis bouwen met SelektHuis?

Door traditionele bouw te combineren met prefab onderdelen (houtskeletbouw) uit onze eigen productiehallen, kunnen we snel bouwen en helemaal volgens jouw woonwensen. Dit is wat we noemen: Slim Bouwen! Maar dit gaat zeker niet ten koste van de prijs van jouw nieuwbouw huis. De Slim Bouwen bouwmethode bepaalt ook hoe de prijs is opgebouwd. Een basismodel + jouw specifieke wensen + materiaalkeuze = de aanneemsom. In de vraag ‘wat kost een huis bouwen met SelektHuis? leggen we precies uit hoe deze optelsom werkt!

Op welke bijkomende kosten moet ik rekenen bij het bouwen van een huis?

Naast de kosten van de bouwer zijn er natuurlijk ook bijkomende kosten. Bij SelektHuis verzorgen we het hele bouwtraject. Dit betekent dat de meeste kosten al inclusief zijn. Toch zijn er nog enkele bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden tijdens het maken van je bouwplannen. Wil je weten welke dit zijn? Lees het antwoord op de vraag Welke bijkomende kosten zitten er aan nieuwbouw?

Wat kost heien voor de fundering?

Tijdens je ontdekkingstocht stuit je vroeg of laat op de kosten voor het heiwerk. De kans bestaat namelijk dat je moet heien. Helaas zitten hier kosten aan verbonden. Deze zijn niet inbegrepen omdat de prijs sterk varieert per woning. Het heiwerk kan een grote kostenpost zijn afhankelijk van de kwaliteit van de grond waar je op bouwt. Maar heiwerk is niet altijd nodig. In de vraag ‘Wat kosten heien?‘ geven we het antwoord op welke kosten je moet rekenen!

Meer weten?

Vind je het toch fijner om iemand te spreken om alle vragen die je hebt te kunnen stellen? Neem dan contact met ons Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Heb je na het lezen van de vraag en antwoorden een goed beeld gekregen en wil je eens weten wat dit voor jouw droomhuis betekent? Dan zou je ook al een afspraak kunnen maken met de adviseur. Tijdens het gesprek bespreken jullie de woonwensen, welk basismodel geschikt is en hoe jullie het nieuwbouwhuis binnen het gestelde budget zouden kunnen realiseren.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven