Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Twintig basismodellen

Jouw droomhuis start bij SelektHuis met een basismodel. Met ruim 20 verschillende basismodellen, een flexibele indeling en veel eigen inbreng is elke woning helemaal uniek. Wij bieden keuze uit ruim 20 basismodellen. Aan de hand van de bouwvoorschriften, jouw wensen en het budget, kunnen we een keuze maken voor een basismodel. Dit is het geraamte van jouw droomhuis!

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt naar jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en het budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond.

Alle twintig basismodellen zijn anders en hebben ieder hun eigen eigenschappen. Hierdoor is er altijd een basismodel dat past bij jouw ideeën. Het ene basismodel heeft een slaap- en badkamer op de begane grond en is zo de ideale basis voor de wat oudere levensgenieters. Het andere basismodel heeft veel ruimte op de verdieping en is daarom geschikt voor een groter gezin.

Op zoek naar jouw basismodel

Bij SelektHuis kennen we alle eigenschappen van de basismodellen op ons duimpje. We kunnen aan de hand van jouw woonwensen goed inschatten welk basismodel hiervoor geschikt is. Maar we begrijpen ook dat dit voor jou wat lastiger is. Daarom hebben we de SelektStraat. In de SelektStraat staan alle basismodellen van SelektHuis virtueel op een rijtje. Hierin kun je eenvoudig zien hoe de basis eruit ziet maar kun je ook basismodellen met elkaar vergelijken. In deze virtuele tool start je met een stappenplan dat je leidt naar het basismodel dat bij jouw woonwensen past.

Ontdek jouw favoriete basismodel

De meest gekozen basismodellen

Heb jij nog geen favoriet basismodel? Bekijk dan eens één van deze drie populaire basismodellen. Onze opdrachtgevers kiezen het meest voor de basismodellen Matterhorn, Jungfrau en Trentino. We leggen je uit waarom!

Matterhorn

De Matterhorn: al jaren ons populairste basismodel. Het neutrale uitgangspunt leent zich namelijk uitstekend om elk droomhuis te kunnen ontwerpen. De afmeting van het basismodel Matterhorn is groot genoeg om met een groot gezin comfortabel te kunnen wonen. De begane grond biedt voldoende ruimte voor een heerlijke open woonruimte met riante leefkeuken. Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Maar ook als je een andere indeling van de begane grond of verdieping zou willen, kan dat eenvoudig worden toegepast binnen de riante afmetingen van de Matterhorn.

Nieuwsgierig naar de Matterhorn? Bekijk ‘m hier

 

Jungfrau

De jungfrau is onze veelzijdige Tkapper met enorm veel ruimte. Het basismodel Jungfrau is een gewilde woning. De woning heeft een zogenaamde T-kap (dit is een basisvorm huis met daaraan een zijbeuk).  In de zijbeuk van de Jungfrau bevindt zich een garage. Maar deze ruimte kan op vele andere manieren worden benut. Denk bijvoorbeeld aan een praktijk aan huis, dubbele bewoning of kantoorruimte. Maar de zijbeuk kan ook creatief ingezet worden als extra woonruimte in huis door de woning een kwartslag te draaien. Hiermee is dit basismodel een perfect uitgangspunt als je een ruime woning zoekt op een ruime kavel.

Meer zien van de Jungfrau? Lees dan verder…

 

Trentino

Enkele jaren geleden zagen we een trend ontstaan, de vraag naar een schuurwoning groeide enorm. Inmiddels is de schuurwoning erg populair. Het basismodel Trentino is onze visie op de schuurwoning. We hebben gekozen voor een schuurwoning met een moderne uitstraling. Hoewel de Trentino in sommige opzichten lijkt op het basismodel Monte Viso, zijn er ook zeker onderscheidende kenmerken. Zo heeft de Trentino keramische dakpannen, een luxere gevelsteen, houten gevelbekleding, een frans balkon en een hoekraam.

Wil je weten hoe de Trentino standaard al wordt uitgevoerd? Lees dan meer…

MEER INFORMATIE OVER SELEKTHUIS?

Ben je enthousiast geworden over bouwmethode van SelektHuis? Vraag dan meer informatie aan en ontvang onze woningbrochure inclusief prijslijst direct in je mail.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven