Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Samenwerking met Nefit

De woonwens van de familie Tromp was duidelijk! Ze wilden een energiezuinige woning waarbij geen gasaansluiting meer nodig is. Iets wat toen nog niet tot de standaard behoorde. Anno 2019 is gasloos bouwen de norm. Daarom passen we het voorbeeld van de familie Tromp inmiddels veelvuldig toe op vele SelektHuizen!

Het droomhuis van de familie Tromp

Hier is gekozen voor een Bergamo, een woning dat in de basis al erg luxe is afgewerkt met onder ander twee dakkapellen, getimmerde bakgoten, een luxe voordeur met architraaf en een stolpkap. Hierdoor krijgt de woning het gevoel van een klassieke notariswoning. Ook is de woning levensloopbestendig met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. De opdrachtgever heeft deze basis uitgebreid met een aangebouwde garage en enkele stijlelementen die de woning nog meer een klassieke uitstraling geven.

Onzichtbaar woongenot

De belangrijkste aanpassing op het basismodel is er eentje die je niet op het eerste oog ziet. De woning is namelijk geheel gasloos gebouwd. Nefit laat je in dit leuke filmpje zien hoe de Nefit Enviline het mogelijk maakt om een comfortabele, energiezuinige woning te realiseren waarbij geen gasaansluiting nodig is.

En het leuke is: De Nefit Enviline Luchtwarmtepomp zit in de basisprijs van een sleutelklare woning van SelektHuis.

Energiezuinig bouwen

Wil je helemaal op de hoogte zijn van alles omtrent energiezuinig bouwen? Vraag dan ook onze SelektSpecial Energiezuinig Bouwen aan en neem die thuis op je gemak even door.

Stel jouw vraag aan de EnergieSpecialist!

Q&A Energie

Heb jij naar aanleiding van deze blog of de SelektSpecial een vraag over dit thema, dat je graag beantwoord zou willen hebben?  Stel je vraag dan aan onze EnergieSpecialist!

Je kunt jouw vraag mailen naar marketing@selekthuis.nl met het onderwerp Q&A Energie. Wij verzamelen gedurende de maand alle vragen en zullen op 31 oktober zoveel mogelijk vragen gaan beantwoorden in een Q&A video.

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven