Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Goedemorgen

“Voor mij begint de werkdag net iets eerder dan die van mijn collega’s”, vertelt Chantal. We beginnen de dag daarom stipt om 8 uur in de showroom van onze hoofdvestiging in Rijssen.

In Rijssen werken de meeste collega’s. Hier bevindt zich de tekenkamer, prefab hal, de organisatorische kant van de service en het grootste gedeelte van het Team advies en verkoop werkt vanuit het kantoorgebouw. Op de onderste gedeelte bevindt zich de showroom. Hier ontvangen de adviseurs hun klanten en kunnen zij allerlei materialen en inspiratie geven voor het droomhuis van onze klanten. Op de receptie komen beide onderdelen samen.

Steevast begint de dag om 8.00 met een kopje thee. Terwijl de thee aan het afkoelen is, loopt Chantal een rondje door de showroom. Ze zorgt letterlijk voor een warm welkom door de sfeerverlichting te ontsteken en de showroom tiptop in orde te maken.

Nu de showroom netjes is en de thee afgekoeld is, schuift ze weer achter de balie. De eerste collega’s beginnen binnen te druppelen en een ieder wordt vriendelijk begroet met een “goedemorgen”. “Ik zorg altijd dat ik een ieder begroet, ik weet dan precies wie er binnen is als ik een telefoontje krijg die ik wil doorverbinden.”

Check check dubbelcheck

Na het ochtendritueel beginnen we met het verwerken van de brochure aanvragen. “We hebben een prachtig magazine met inspiratie en informatie over het bouwen van een huis. Deze kunnen klanten aanvragen via de site. Alle aanvragen komen bij mij binnen en ik zorg dat de klant krijgt waar hij of zij om vraagt.” Ondertussen rinkelt de telefoon. Een klant heeft een vraag over de kosten van een woning en wordt soepeltjes doorverbonden naar het Team advies & verkoop. Al snel daarna volgt een tweede telefoontje… En een derde… En een vierde. Elk telefoontje wordt even professioneel naar de juiste persoon doorverbonden of beantwoord. “Onlangs vierde ik mijn 12,5 jarig jubileum bij SelektHuis. In deze periode heb ik zoveel geleerd dat ik inmiddels meer dan de helft van de vragen zelf kan beantwoorden. En nog steeds leer ik elke dag.”

Als de brochure aanvragen zijn weggewerkt, starten we met de binnengekomen email. Deze worden, net als de binnenkomende telefoontjes, moeiteloos doorgestuurd naar de juiste afdeling of beantwoord.

Rond 9.00 uur komen de eerste klanten binnenlopen. Zij hebben een afspraak met Henk Hospes, de adviseur van de regio Gelderland en Noord Limburg. Chantal heet het stel hartelijk welkom met een warme glimlach en biedt ze een lekker kopje koffie aan. Henk kan zo direct aanschuiven om alle bouwplannen op detail te kunnen bespreken.

Tijd om in de kerstsfeer te komen!

Chantal regeert als een spin in het web over alle lijntjes die binnen komen. Achter de balie is het de hele dag schakelen, schakelen tussen de telefoon, het bezoek bij de receptie en de administratieve taken. Er gebeurt de hele dag van alles en er ontgaat haar niets. “Deze dynamiek in mijn werkzaamheden vind ik het allerleukste in mijn werk”, vertelt Chantal.

Tussen alle rinkelende telefoons en binnenwandelen bezoekers door ondersteunt Chantal het Team advies & verkoop door allerlei administratieve taken uit te voeren. Vandaag pakken we de kerstkaarten in. Leuk, want zo komen we zelf ook langzaam in de kerstsfeer.

De telefoon rinkelt de hele dag vrolijk door.

De dag loopt ten eind

Na 16.00 uur is het tijd voor het verwerken van de uitgaande post. Chantal zorgt ervoor dat alles gefrankeerd is en tegen 17.00 uur door een collega kan worden weggebracht naar het postkantoor. “Om 17.00 uur is het het einde van m’n werkdag en schakel ik langzamerhand het antwoordapparaat in, loop ik een laatste rondje door de showroom en vertrek dan richting huis.”

Morgen weer een nieuwe dag!

– Chantal –

 

 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven