Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Misschien is het je ontgaan, maar vandaag is het nationale complimentendag. Elk jaar op 1 maart draait het om persoonlijke waardering en oprechte aandacht voor een ander. Dit kan een familielid, vriend of andere bekende zijn die je liefhebt of waardeert! Een mooi gebaar om iemand te laten weten dat je het waardeert wat hij of zij doet!

Trots

Vandaag grijpen we deze gelegen met beide handen aan om de jongens op de bouw te waarderen voor hun vakwerk en inzet. Bij SelektHuis werken we volgens het Slim Bouwen principe. Kortweg betekent dit dat we een groot deel traditioneel bouwen met onze eigen bouwpersoneel op de bouwplaats. Dit doen wij zodat de lijnen tussen de bewoners en de bouwers kort blijven en vooral omdat we waarde hechten aan kwaliteit! Onze bouwploegen leveren elke dag opnieuw die kwaliteit en daarom verdienen zij vandaag een compliment!

Elk detail krijgt de aandacht die het nodig heeft en elke woning wordt vakkundig afgewerkt door de bouwploegen. Zij verliezen nooit het doel uit het oog, want onze vakmensen denken niet in gevelstenen en dakpannen. Zij zien de toekomstige bewoners en weten wat in de praktijk werkt. Met advies over de voegkleur, kleine praktische aanpassingen en het verzetten van noeste arbeid geven zij net dat beetje extra aan de woning. Zij denken mee met de wensen van de klant en realiseren de droom van onze opdrachtgevers.

Er gaat altijd wel iets fout, maar vandaag kijken we juist naar alles wat er goed gaat. Want tijdens de dagelijkse sleur vergeten we vaak dat er zoveel is om blij mee te zijn. Zo mogen we onze handen dicht knijpen met alle bouwploegen die dag in dag uit op de bouwplaats staan. Elke dag gaan zij voor dag en dauw uit bed en doorstaan weer en wind (en die weersomstandigheden zijn extreem de laatste tijd 😉 ) om de droomhuizen van onze opdrachtgevers waar te maken.

Opdrachtgevers aan het woord

Dat vinden wij niet alleen, ook onze klanten waarderen de inzet van de bouwvakkers gelukkig . Regelmatig krijgen we mails, giften voor de personeelsvereniging of positieve reviews over de tomeloze inzet van het bouwpersoneel. Zo schrijft een opdrachtgever uit Apeldoorn:

“Ze zijn vriendelijk, vakkundig en ervaren en met name de duidelijkheid over timing. Het is zoals altijd geven en nemen, maar daar zijn we altijd goed uitgekomen. Zoveel mogelijk langsgaan leverde ook een leuke band op met zowel de ruwbouwploeg als de aftimmerploeg. We zijn erg blij met het eindresultaat en mochten we ooit weer een huis bouwen, dan bellen we weer met Selekthuis!”

Een groter compliment kunnen wij niet maken!

Vier jij ook Nationale complimentendag met ons mee? Geef dan je ouders, vriend, vriendin, broers, zussen of een ieder die het volgens jou verdiend, vandaag eens een extra compliment. Zomaar en zonder bijbedoelingen…

Maak er een super complimenten zondag van! Veel plezier vandaag!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven