Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Carpe diem

Al ruim voor 7-en brandt er licht op het kantoor van de vestiging Sneek. Heico is de dag gestart met een heerlijk kopje koffie en start zijn computer op. Vanachter zijn bureau neemt hij de planning van vandaag en de komende tijd even door. “Loopt alles nog op schema? Of moet ik nog ergens bijsturen?” Heico legt uit dat zijn werk voornamelijk bestaat uit het samenbrengen van allerlei lopende processen. Ook de communicatie tussen de verschillende partijen is een groot deel van zijn werk als projectbegeleider bij SelektHuis.

“Als projectbegeleider ben ik verantwoordelijk om de bouwplannen zoals deze gemaakt zijn in het voortraject tot uitvoer te brengen. Daarom zul je misschien ook wel vaak de term uitvoerder tegenkomen. Om je een iets beter beeld te geven, neem ik je graag een dagje mee!”

Regelen regelen regelen

Koffie: check. Planning: check. Na het doorlopen van de grote lijnen, duikt Heico in z’n mailbox. Er is voldoende tijd om de binnengekomen mailtjes van de opdrachtgevers te beantwoorden. “Ik ben tijdens de bouw het eerste aanspreekpunt van de klanten. Via de mail hou ik daarom nauw contact met hen over de werkzaamheden die we gaan uitvoeren en de voortgang. ’s Morgens doe ik ook vaak de bestellingen. Vandaag moet ik een hijskraam en beton bestellen voor een fundering die we volgende week gaan storten in Oldemarkt.”

Oplevering

Rond half 10 is het tijd om de spullen te pakken en in de auto te stappen richting Heerenveen. “In Heerenveen heb ik afgesproken met de familie Smid om hun woning op te leveren.

Persoonlijk vind ik dit één van de leukste dingen om te doen tijdens mijn werk. Alles valt samen tijdens een oplevering. Wij ronden een project af en het is natuurlijk hét moment waar de opdrachtgever op gewacht heeft.”

In twee uur loopt Heico samen met de familie Smid en een bouwkundige van de Vereniging Eigen Huis door de woning. Samen lopen ze alle details even na. “Uiteindelijk vinden we 4 opleverpuntjes. De opleverpunten vermelden we in een opleverrapport die we samen tekenen. Dan is het magische moment daar.  Ik mag de sleutels van hun op maat gemaakte woondroom overhandigen. Als ik later op kantoor kom, stuur ik het opleverrapport naar het hoofdkantoor in Rijssen. Hier zit het Service Team en zij zullen zorg dragen dat ook deze 4 punten netjes worden verholpen.”

Lunch

Tussen de middag eet Heico op kantoor in Sneek met zijn collega’s. Daarna staat er een afspraak met een nieuwe opdrachtgever gepland in Wieringerwerf. “Ik heb afgesproken op de bouwkavel. Ook onze landmeter en een toezichthouder van de gemeente heb ik uitgenodigd.” In goed overleg worden de hoekpunten van de nieuwe woning uitgezet. Vervolgens wordt de planning erbij gepakt. “De planning neem ik altijd persoonlijk even helemaal door met de opdrachtgever. Ik vind het namelijk belangrijk dat de toekomstige bewoners weten wat hen de komende periode te wachten staat.”

“Onderweg terug naar kantoor, rij ik nog snel even langs een andere woning in aanbouw. Ik bespreek met de voorman op de bouw enkele praktische zaken en vervolg mijn route naar kantoor. Als ik op kantoor aankom, open ik gelijk mijn mailbox. Geen dringen zaken gelukkig. Hierdoor heb ik nog even tijd om met de langetermijnplanning aan de slag te gaan.

Voor ik het weet is de werkdag voorbij. En tevreden rij ik naar huis!

 

– Heico –

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven