Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Seniorenwoning

In dit blog vertellen we je over de mogelijkheden die er zijn bij SelektHuis voor de bouw van een seniorenwoning. Wanneer je jouw droomhuis gaat bouwen, kan het zo zijn natuurlijk dat je al vooruit kijkt en voorzieningen wilt treffen voor als je wat ouder bent. Denk hierbij aan een slaap-en badkamer op de begane grond bijvoorbeeld.

In onze basismodellen Monte Rosa, Bergamo en Granada is al rekening gehouden met een levensloopbestendige indeling. Naast een levensloopbestendige indeling binnen de hoofdbouw kunnen wij bij elk ander model een levensloopbestendige indeling mogelijk maken door bijvoorbeeld een uitbouw of serre toe te voegen.

Bij SelektHuis bouwen we naar eigen wens, zodat je er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Al onze woningen bouwen wij volgens ons bouwsysteem Slim Bouwen. Jouw droomhuis begint met één van de ruim 20 basismodellen. Met slechts kleine aanpassingen maken wij jouw woning toekomstgericht:

 • Een slaap- en badkamer op de begane grond
 • Bredere binnendeurkozijnen
 • Geen kozijndorpels
 • Logeerkamer voor de (klein)kinderen
 • Brede gang en hal
 • Lift
 • Onderhoudsvriendelijke materialen
  • kunststofkozijnen
  • keramische dakpannen

Met een slaap- en badkamer op de begane grond klaar voor de toekomst!

Toekomstgericht wonen

Toekomstgericht wonen betekent dat de woning tijdens bouw wordt voorbereidt op iedere levensfase. Dit kan dus ook als je nog midden in het leven staat of een eengezinswoning gaat bouwen. Hierbij worden vaak al ruimtes ‘gereserveerd’ voor latere levensfases en worden in de muren al aansluitingen gemaakt voor een toekomstige badkamer op de begane grond.

 

De keuze is aan jou!

Natuurlijk hebben we nog meer informatie voor je, om je op weg te helpen. Onze SelektSpecial ‘Seniorenwoning bouwen‘ laat een aantal voorbeelden en tips zien. Vraag deze aan en ontvang ‘m digitaal!

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Jouw persoonlijke wensen bespreken we graag tijdens een gesprek. Maak daarom gerust een afspraak om alles eens rustig door te nemen. Wij brengen de mogelijkheden en kosten graag voor je in kaart, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven