Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Op 17 maart kan je weer stemmen voor een nieuw kabinet. Eén van de belangrijkste thema’s tijdens de campagnes van de verschillende partijen voor de komende Tweede Kamerverkiezingen is de enorme woningcrisis waarin Nederland zich bevindt.

Bij deze plannen horen ook onderwerpen die (toekomstige) huiseigenaren gaan raken, zoals de doelstellingen en afspraken uit het Klimaatakkoord. In 2050 moet Nederland CO2 neutraal zijn. Nieuwbouwwoningen worden aardgasvrij opgeleverd en moeten voldoen aan de BENG-norm.

Wij bouwen graag mee aan een duurzame toekomst met betaalbare en (bijna) energie neutrale woningen.

Het nieuwe wonen

Deze doelstellingen en afspraken uit het Klimaatakkoord vraagt om innovaties en veranderingen in de bouwsector. Het heeft immers gevolgen van ontwerp tot aan oplevering. Als marktleider in de vrijstaande woningbouw dragen wij ons steentje bij in een versnelde energietransitie. We moeten comfortabele woningen bouwen die aardgasvrij en bijna energieneutraal zijn. Technisch gezien is er al veel mogelijk om op korte termijn grootschalige verduurzaming van woningen uit te voeren.

We zijn benieuwd naar de uitkomsten van de gevormde coalitie. Weet jij al op wie je gaat stemmen?

Meer weten over energiezuinig bouwen?

Wij bouwen achter de schermen verder aan ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en energiezuinig wonen. Wil je meer weten over energiezuinig bouwen? In onze SelektSpecial ‘Energiezuinig Bouwen’ nemen we je stap voor stap mee in de regelgeving, de extra mogelijkheden en de prijzen.

Vraag de SelektSpecial Energiezuinig bouwen aan!

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven