Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Ja, dat kan!

Woning- en kavelkopers laten zich niet afschrikken door corona. De woningmarkt houdt zich in coronatijd goed staande. Er worden meer vergunningen afgegeven en nieuwe overheidsmaatregelen moeten de bouwsector stimuleren. We hebben immers te maken met een fors woningtekort in Nederland.

Volop in beweging

Ook bij SelektHuis merken we dat de markt volop in beweging is. Meer dan ooit weten mensen ons te vinden en daar worden we enthousiast van. Wij werken volgens het protocol Samen Veilig Doorwerken. Zo kunnen we ons werk blijven uitvoeren, want unieke woningen bouwen is wat we het liefste doen! Samen veilig werken en dromen waarmaken, daar gaan we voor!

Bouwplannen?

Heb je bouwplannen, een kavel in je bezit of in optie? Team Advies & Verkoop kan alles vertellen over de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis. Neem gerust contact met ons op; we helpen je graag om jouw droom te verwezenlijken.

Maak hier je afspraak!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven