Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Kijkje in de Keuken

Ongeveer 4x per jaar organiseren wij een Kijkje in de Keuken. De komende editie is op 16 november 2018. Dit evenement houden we respectievelijk klein met zo’n 12 tot  20 stel. Er staat een SelektTeam klaar om al jullie vragen te beantwoorden én nog veel meer….

We laten je zien wie we zijn en wat onze passie is: bouwen aan levensgeluk!

Het programma

Natuurlijk wil je weten wat je kunt verwachten tijdens een Kijkje in de Keuken. Onze doelstelling is om jou als toekomstige droomhuis eigenaar te ontzorgen. Voor, tijdens en na het bouwproces. Dit soort evenementen zijn dus eigenlijk al onderdeel van het ontzorgen. Er komt veel op je af, wanneer je een vrijstaande woning wilt gaan bouwen. Door je uit te nodigen bij SelektHuis, kun je dus snel & simpel alle informatie die je nodig hebt opdoen, je kunt zien wie de mensen achter jouw droomhuis zijn, hoe wij te werk gaan en horen hoe wij elke dag weer enthousiast worden van het werken aan een droomhuis van een opdrachtgever.

Het programma ziet er ongeveer als volgt uit:

  • Bij binnenkomst kun je eerst even een kopje koffie of thee drinken en zal onze adviseur een introductie doen.
  • Een kijkje nemen in onze productiehallen (prefab)
  • Een blik werpen achter de schermen in de tekenkamer
  • Informatie en inspiratie in de showroom opdoen

Ben je nieuwsgierig geworden? Geloof ons maar, als je bouwplannen hebt, is een bezoekje aan SelektHuis zeker de moeite waard! Aanmelden voor het event kan via onze eventpagina, we krijgen graag even een indruk van onze gasten.

SelektHuis Woningen

Wil je één van onze opgeleverde woningen bekijken? Dan kun je het beste onze SelektEvents in de gaten houden. Regelmatig organiseren wij een Open Huis, zoals nu ook in Leeuwarden en Noordwijkerhout. Tijdens het Open Huis kun je een indruk krijgen van SelektHuis, de mogelijkheden & flexibiliteit. Je kunt vragen stellen aan de adviseur uit de regio en je krijgt een indruk van de afwerking en meer gevoel bij de ruimtelijke indeling van een basismodel.

Zien we jou tijdens één van onze evenementen?

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven