Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Vandaag wordt het leerzaam! Michel de Graaf, onze eigen EnergieSpecialist vertelt welke mogelijkheden er zijn om bovenop de basis nóg energiezuiniger te zijn door zelf energie op te wekken.

Zuinig, zuiniger, zuinigst

Iedereen die op zoek gaat naar meer informatie over het bouwen van een huis, komt al snel het thema energiezuinig bouwen tegen. Onderwerpen als duurzaamheid, energiezuinigheid, gasloos bouwen en milieuvriendelijk bouwen worden tijdens de ontwikkeling van je plannen steeds belangrijker.

Voor een duurzaam milieu in de toekomst zal zuinig moeten worden omgesprongen met energie en fossiele brandstoffen. Daarom is er in bouw veel aandacht voor nieuwe bouwmethodes, duurzame materialen en energiezuinige technieken die bijdragen om de Nederland een stukje mooier te maken. Voor nu, maar vooral voor de toekomst.

Bij nieuwbouw plannen ontkom je dus niet aan dit onderwerp. En dat is helemaal niet erg. Want het levert je iedere maand een mooie besparing op in de vorm van een lagere energierekening. Daarom leggen we je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Kennissessie

In een vlogreeks van vier video’s legt onze eigen energiespecialist Michel stap voor stap alles uit wat je moet weten voor je gaat beginnen met het maken van je bouwplannen. In de vorige video vertelde Michel hoe onze woningen in de basis al enorm energiezuinig zijn. Alle woningen die wij bouwen voldoen namelijk aan het bouwbesluit. In het bouwbesluit is de regelgeving van de Rijksoverheid vastgelegd. Hierin staan alle bouwtechnische voorschriften. Deze week gaan we een stapje verder…

Welke mogelijkheden zijn er om de woning nog energiezuiniger te maken?

De vraag van vandaag kan op honderden manieren worden beantwoord. Maar de meest eenvoudige manier om je woning zuiniger te maken is door je eigen energie op te wekken. Michel vertelt hoe dit werkt en wat je hiermee kunt bereiken…

MEER WETEN OVER ENERGIEZUINIG BOUWEN?

Wil je meer weten over energiezuinig bouwen? In onze SelektSpecial Energiezuinig Bouwen nemen we je stap voor stap mee in de regelgeving, de extra mogelijkheden en de prijzen.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven