Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Vandaag wordt het leerzaam! Onze EnergieSpecialist Michel de Graaf heeft weer een informatief filmpje voor ons opgenomen. Hij vertelt in het kort hoe je met upgrades van de installatietechniek in je woning, nóg energiezuiniger kunt wonen! Daarnaast legt hij uit welke voordelen dit heeft en waarom je wel óf niet voor deze upgrades moet kiezen. Hoe energiezuinig je bouwt, is namelijk helemaal aan jou. En helemaal afhankelijk van jouw situatie.

 

Zuiniger dan zuinig!

Tegenwoordig zijn er veel eisen vanuit het bouwbesluit waar een woning aan moet voldoen. Één daarvan heeft te maken met energiezuinig bouwen. Dit gebeurt bijvoorbeeld door toepassingen zoals triple glas, maar ook door een luchtwarmtepomp. Wanneer je plannen hebt om een huis te bouwen, zijn dit soort aandachtspunten dan ook niet meer over het hoofd te zien.

Om te zorgen voor een duurzaam milieu in de toekomst, moeten we nu zo energiezuinig mogelijk leven. Wanneer wij dit doen, zorgen wij goed voor onze volgende generatie(s). Zo kunnen we allemaal genieten van de prachtige aarde. Bovendien is het voor je eigen portemonnee op den duur ook gunstig! Mooi meegenomen toch? 😉

Samen genieten van de prachtige aarde, nu en in de toekomst!

 

Kennissessie

In een vlogreeks van vier video’s legt onze eigen energiespecialist Michel stap voor stap alles uit wat je moet weten over energiezuinig bouwen, regelgeving en technische mogelijkheden voor je gaat beginnen met het maken van je bouwplannen.

Bij de eerste video heeft Michel het gehad over de maatregelen die SelektHuis al heeft genomen om energiezuinige huizen te bouwen.

In de vorige video heeft Michel verteld over energieneutraal bouwen. In deze derde vlog gaan we nog een stapje verder; we gaan zuiniger dan energieneutraal bouwen! Alle upgrades die je kunt toevoegen aan je huis om hiervoor te zorgen worden besproken in de video.

Upgrades op je energiezuinige huis

In deze derde video van de serie krijg je antwoord op de vraag: op welke manieren kan ik mijn huis nóg energiezuiniger bouwen? Michel geeft in een filmpje van ongeveer 2 minuten antwoord op deze vraag.

Nieuwsgierig geworden? Kijk hieronder het filmpje…

 

 

MEER WETEN OVER ENERGIEZUINIG BOUWEN?

Wil je meer weten over energiezuinig bouwen? In onze SelektSpecial Energiezuinig Bouwen nemen we je stap voor stap mee in de regelgeving, de extra mogelijkheden en de prijzen.

Wil je meer lezen over energiezuinig bouwen, EPC en regelgeving? Onze EPC specialist kan je helpen om wegwijs te worden in de wirwar van duurzaam bouwen. SelektHuis bouwt in de basis al energiezuinig, want alle sleutelklare woningen zijn standaard voorzien van veel slimme installatietechniek en voldoen alle regelgeving. Ook een goede thermische schil met hoge isolatiewaarde en HR++ beglazing zitten in de basis al inbegrepen. Hoe dit werkt? Lees het in de SelektSpecial!

Vraag de SelektSpecial Energiezuinig bouwen aan!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven