Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Vandaag wordt het leerzaam! Onze EnergieSpecialist Michel de Graaf heeft weer een informatief filmpje voor ons opgenomen. Hij vertelt in het kort hoe jij je woning luchtdicht kunt bouwen, waardoor je nóg energiezuiniger kunt wonen! Daarnaast legt hij uit welke voordelen dit heeft.

Kennissessie

In een videoreeks van vier video’s legt onze eigen energiespecialist Michel stap voor stap alles uit wat je moet weten over energiezuinig bouwen, regelgeving en technische mogelijkheden voor je gaat beginnen met het maken van je bouwplannen.

In de eerste video vertelt Michel over de maatregelen die SelektHuis heeft genomen om energiezuinige huizen te bouwen. De tweede video gaat over energieneutraal bouwen. In de derde video gaat Michel nog wat dieper in op het energieneutraal bouwen; nóg zuiniger dan het bouwbesluit voorschrijft!

Vandaag vertelt Michel jullie meer over luchtdicht bouwen in een nieuwe video. Lees snel verder!

 

Luchtdicht bouwen

In deze vierde en laatste video van de serie krijg je antwoord op de vraag: hoe kan ik mijn huis luchtdicht bouwen? Michel geeft in een filmpje van ongeveer 2 minuten antwoord op deze vraag.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel de onderstaande video!

 

 

MEER WETEN OVER LUCHTDICHT BOUWEN?

Wil je meer weten over luchtdicht bouwen? In onze SelektSpecial Energiezuinig Bouwen nemen we je stap voor stap mee in de regelgeving, de extra mogelijkheden en de prijzen.

Wil je meer lezen over energiezuinig bouwen, EPC en regelgeving? Onze EPC specialist kan je helpen om wegwijs te worden in de wirwar van duurzaam bouwen. SelektHuis bouwt in de basis al energiezuinig, want alle sleutelklare woningen zijn standaard voorzien van veel slimme installatietechniek en voldoen aan alle regelgeving. Ook een goede thermische schil met hoge isolatiewaarde en HR++ beglazing zitten in de basis al inbegrepen. Hoe dit werkt? Lees het in de SelektSpecial Energiezuinig Bouwen!

Vraag de SelektSpecial Energiezuinig bouwen aan!

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven