Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Vandaag wordt het leerzaam! Onze eigen EnergieSpecialist Michel de Graaf legt uit hoe SelektHuis alle woningen gasloos en met de nieuwste technieken bouwt!

Energiezuinigheid tijdens bouwplan

Tijdens jouw zoektocht naar een nieuwbouw woning stuit je waarschijnlijk al snel op het onderwerp: energiezuinig bouwen. Energiezuinig of duurzaam bouwen is namelijk een interessant thema en wordt steeds belangrijker!

Voor een duurzame milieu in de toekomst zal zuinig moeten worden omgegaan met energie. Fossiele brandstoffen als gas zullen tot het verleden gaan behoren. We maken hiermee de wereld een stukje mooier voor de volgende generaties. En voor jezelf levert dit een mooie besparing op door een lagere energierekening iedere maand. Maar ook de overheid vindt het onderwerp belangrijk en heeft daarom regelgeving en eisen opgesteld met betrekking tot de energiezuinigheid van je nieuwbouw woning. In het bouwbesluit is de regelgeving van de Rijksoverheid vastgelegd. Hierin staan alle bouwtechnische voorschriften. Twee aspecten zijn hierin belangrijk:

 

Kennissessie

In een vlogreeks van vier video’s legt onze eigen energiespecialist Michel stap voor stap alles uit wat je moet weten voor je gaat beginnen met het maken van je bouwplannen.

Hoe werkt energiezuinig bouwen?

De eerste video van deze reeks gaat over alle maatregelen die SelektHuis heeft getroffen. Al onze basismodellen zijn namelijk voorzien van een pakket aan maatregelen die ervoor zorgen dat we energiezuinig bouwen en voldoen aan het bouwbesluit.

Nieuwsgierig hoe wij dat doen? Michel vertelt het geheime recept van SelektHuis…

 

MEER WETEN OVER ENERGIEZUINIG BOUWEN?

Wil je meer weten over energiezuinig bouwen? In onze SelektSpecial Energiezuinig Bouwen nemen we je stap voor stap mee in de regelgeving, de extra mogelijkheden en de prijzen.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven