Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Wil je tijdens de feestdagen extra inspiratie opdoen? Met onderstaande tips kom je de feestdagen goed door:

Vraag de SelektLiving aan

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie. Je hoeft alleen het formulier op de website in te vullen en je ontvangt direct in een link naar de digitale brochure en de prijslijst in je mail!

Volg ons op Pinterest

Raak je niet uitgekeken en wil je meer zien? Op onze Pinterest pagina hebben we verschillende borden samengesteld met inspiratie over verschillende bouwstijlen, bouwelementen en inrichtingen! Op Pinterest delen we regelmatig mooie woningen, inspirerende afbeeldingen en gave ontwerpen. Bekijk snel alle borden op Pinterest en ontdek hoe elke woning uniek wordt!

Kom naar Ontmoet & Groet op 30 december

Borrelen jullie ook van de ideeën & plannen voor het bouwen van een nieuwbouwwoning op jullie eigen stukje grond? Kom langs tijdens onze speciale, feestelijke editie van de Ontmoet & Groet! Op maandag 30 december tussen 10.00 en 14.00 gaan al onze zes showrooms open en kun je materialen bekijken, inspiratie opdoen, informatie verzamelen maar natuurlijk ook jouw vragen stellen aan één van de adviseurs!

Openingstijden

Lees meer over onze aangepaste openingstijden rond de feestdagen.

 

Namens het hele SelektTeam: Fijne Feestdagen!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven