Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bedankt, ook namens onze toekomstige klanten!

Afgelopen tijd hebben we je via social media, de nieuwsbrief, en onze blogs op de hoogte gehouden van onze SelekTHUIS fotoprijsvraag. Wat hebben we onwijs veel leuke foto’s gekregen van jullie! Hartelijk bedankt hiervoor. Op deze manier kunnen wij nieuwe klanten steeds meer foto’s van onze gebouwde huizen laten zien, waardoor zij steeds beter een idee krijgen van alle mogelijkheden bij SelektHuis. Want zeg nou zelf, een foto zegt toch meer dan duizend woorden?

Een foto zegt meer dan duizend woorden

De klant staat op nummer één

In de vorige blogs over de vakantieprijsvraag hebben we gevraagd om een overzichtsfoto van het huis en detail foto’s van bijvoorbeeld mooie materialen of leuke plekjes. Deze details zijn vaak zelf gekozen door de klant en zijn dus heel speciaal. Wij als SelektHuis zijn elke keer weer trots op deze mooie huizen!

Trots op de prachtige woningen!

 

De wedstrijd

In totaal zijn er meer dan 40 inzendingen gedaan! Iedere inzending had unieke foto’s en de huizen staan door heel Nederland verspreid. Het is door deze vele foto’s dan ook lastig om een keuze te maken, ze zijn allemaal zo mooi… Daarom laat de uitslag nog even op zich wachten, HOUD DUS DE WEBSITE GOED IN DE GATEN VOOR DE UITSLAG! Maar we laten graag al vast een voorproefje zien van een aantal prachtige foto’s die we hebben mogen ontvangen. Misschien staat jouw SelektHuis er wel tussen!

Sneak preview

Hieronder kijken we naar de prachtige huizen inclusief details, geniet met ons mee! Wie weet doe je nog wat inspiratie op voor je eigen (toekomstige) SelektHuis…

nieuwbouw, woning, selekthuis, huis

huis, nieuwbouw, selekthuis, woningen

huis, nieuwbouw, selekthuis, vrijstaand, woning

huis, nieuwbouw, selekthuis, vrijstaand

huis, huizenbouw, nieuwbouw, selekthuis

huis, nieuwbouw, selekthuis

Meer inspiratie nodig?

Wanneer je geen genoeg kunt krijgen van deze prachtige huizen, bekijk dan ook eens onze Pinterest pagina! Hierop zijn vele huizen van SelektHuis te vinden en er komen regelmatig nieuw opgeleverde woningen op te staan! Pin je mooiste SelektHuizen op je pagina en vorm zo je eigen moodboard!

Bekijk ook deze Pinterest blog om te zien hoe het precies werkt!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven