Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Goedkoop bouwen

Dat wil toch iedereen? We zijn allemaal op zoek naar de perfecte verhouding tussen kwaliteit, prijs & woonwensen. Een goedkoop huis bouwen kan met SelektHuis, omdat we al ruim 35 jaar vrijstaande woningen opleveren en continue werken aan verbeteringen van het product en in het proces. Uiteindelijk is er een uitgekiende bouwmethode ontstaan, Slim Bouwen. Door alle factoren optimaal te houden en efficiënt in te zetten, kunnen wij voor bijna elk budget een eigen huis bouwen!

Slim Bouwen

Met de snelheid en gunstige prijzen van houtskeletbouw en de degelijke kwaliteit en flexibiliteit van traditionele bouw, bouwen wij samen met jou aan jouw droomhuis. Bij SelektHuis ben je met deze bouwmethode verzekerd van:

 • Traditionele bouw met prefab onderdelen
  • Door o.a. de kapconstructie, dakkapellen en getimmerde bakgoten in onze timmerfabriek te maken, is er geen last van weersinvloeden en houden we de snelheid in het bouwproces.
 • Buitengevels steen voor steen gemetseld
  • De buitenmuren zijn ook nog eens volledig dragend, zodat de binnenzijde vrij ingedeeld kan worden. Én je bent verzekerd van degelijke bouw.
 • Bouwen met massieve binnenwanden van gipsbeton
  • Op de begane grond bouwen we massieve binnenwanden. Het geeft een extra veilig gevoel en ook een schilderij ophangen is geen probleem!
 • Korte bouwtijd
 • Strakke planning
 • Bouwen met eigen bouwpersoneel
 • Kwaliteit
  • SelektHuis heeft alle specialisten inhouse, die het bouwsysteem up-to-date houden.

Goedkoop bouwen voor elk budget

Een goedkope woning bouwen is nog nooit zo gunstig geweest eigenlijk! Met de keuze uit ruim 20 basismodellen én verschillende afwerkingsniveaus (oplevertype), zit er vaak wel een basismodel tussen die goed aansluit bij jouw woonwensen en niet te vergeten, jouw budget! Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden van casco bouwen. Je kunt flink besparen in de kosten als je besluit je huis te laten bouwen in een casco opleveringniveau.

Jouw budget

Een droomhuis binnen jouw budget bouwen! Dat is waar wij naar streven, voor elke opdrachtgever, elke dag weer. Om erachter te komen of jouw budget toereikend is voor het droomhuis dat je in gedachten hebt, moet je gaan bekijken wat jouw totale budget is.

Ga na wat alle bijkomende kosten zijn, zoals de kosten voor het kopen van een kavel, legeskosten, nutsvoorzieningen, etc. Heb je alle bijkomende kosten in kaart? Dan weet je ongeveer met welk budget je aan de slag kan!

Goedkoop bouwen met SelektHuis?

Wil je weten wat SelektHuis voor jou kan betekenen en heb je al wat zaken inzichtelijk? Vraag dan ook eens onze SelektLiving aan! Dit is een magazine, boordevol inspiratie, informatie over bouwprocessen, tips & tricks en niet te vergeten onze basismodellen. Daarnaast ontvang je ook onze prijslijst. Je ziet dus meteen, welke woning zou passen bij jouw budget!

Wil je weten hoe we in jouw situatie kunnen bouwen? Neem dan contact op met het Team advies & verkoop via 0548 – 53 75 55.

Kies voor een betaalbare woning met alle keuzevrijheid!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven