Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Ben je op zoek naar een betaalbare nieuwbouwwoning en lijkt het je leuk om een klein deel van de afbouwwerkzaamheden zelf te regelen of uit te voeren? Kies dan voor ons nieuwste basismodelreeks: de WinWin. De WinWin heeft de gunstige prijzen en snelheid van een prefab bouwer.

De WinWin woningen zijn het nieuwe zusje van onze basismodellen en speciaal ontworpen voor de huidige woningmarkt. Een speciaal team heeft de handen ineen geslagen om in het geheim te samen werken aan een woning die alles heeft. Alle afdelingen samen zijn daarom om tafel gegaan. Niet veel later lag er een ontwerp klaar. Onze architect, bouwkundig adviseur, calculator bouwkundig tekenaar, en inkoper hebben een mooie, betaalbare woning ontwikkeld die voor ieder wat wils biedt.

HOE WERKT HET?

De WinWin is een woning die binnen bepaalde kaders helemaal samen te stellen is naar jouw woonwensen. Allereerst kies je je eigen bouwstijl. De WinWin is namelijk in vier populaire bouwstijlen verkrijgbaar. Van basis tot landelijk-modern en van jaren 30 tot landelijk. Vervolgens kies je het afwerkingsniveau van de woning. Bij WinWin ga je altijd zelf aan de slag. Het enige wat je zelf nog moet regelen is de wand- en vloerafwerking, het schilderwerk, sanitair en tegelwerk en de keuken. Dit is het sleutelklaar pakket. Maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een casco afwerking. Ook heb je de mogelijkheid om extra opties en materialen toe te passen, zoals een verlening, een erker of een garage.

nog meer winwin

Ook heb je de keuze voor een aantal upgrades van de woning. Dit zijn samengestelde pakketten van een aantal materialen of toepassingen met een eigen thema. Hierbij hebben we geluisterd naar jullie. De meest gekozen en populaire opties hebben we gebundeld, simpelweg omdat we uit ervaring weten dat ze een goede toegevoegde waarde zijn voor de woning. Daarom heb je de keuze om je uit te breiden met één van de drie volgende pakketten:

Pakket duurzaam

Pakket onderhoudsarm

  • Kunststof kozijnen
  • Kunststof dakoverstek
  • Kunststof bakgoten (alleen bij jaren 30)

Pakket duurzaam en energiezuinig +

  • 12 extra PV zonnepanelen
  • Monoblock
  • Triple Beglazing
  • (Top) koeling op de vloerverwarming incl. naregeling

Nieuwsgierig wat deze pakketten kosten? In de WinWinSpecial vind je alle prijzen op een rij!

Ontvang de WinWinSpecial

Wil je meer lezen over de WinWin en de mogelijkheden van deze betaalbare woning? En wil je antwoord op de vraag: Wat kost de WinWin of wat kosten deze pakketten? Vraag dan vandaag nog onze WinWin Special aan, een woningbrochure vol informatie, handig stappenplan, afwerking checklist én heldere, transparante prijzen!

Vraag de WinWin Special aan!

PERSOONLIJKE PRIJSINDICATIE VAN DE WINWIN?

Kun jij je enthousiasme over de WinWin, net als wij, niet bedwingen? Maak dan snel een afspraak en bespreek de mogelijkheden met één van onze adviseurs. Zij maken al na de eerste afspraak een complete offerte van de ontwikkeling en bouw van jouw droomhuis!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven