Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De WinWin woningen, zijn het nieuwe zusje van onze basismodellen en speciaal ontworpen voor de huidige woningmarkt. Een speciaal team knappe koppen heeft de handen ineen geslagen om in het geheim te samen werken aan een woning die alles heeft. En dat is gelukt!  Onze architect, bouwkundig adviseur, calculator bouwkundig tekenaar, en inkoper hebben de ideale woning ontworpen: betaalbaar, simpel en slim!

Ben je benieuwd wat het zou kosten om jouw WinWin woning te bouwen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen snel een geheel vrijblijvende offerte op basis van jouw woonwensen maken!

 

Op 1 april 2020 bestaat SelektHuis 40 jaar. En wie jarig is, trakteert! Dat doen wij met de WinWin woningen. Heb jij onze SelektLiving brochure de afgelopen periode bij ons aangevraagd? Dan ontvang je binnenkort een leuk pakketje met nog meer inspiratie en informatie van ons. Naast veel leuke nieuwtjes rondom ons jubileumjaar ontvang je ook de WinWin Special

Ren dus snel naar de brievenbus en ontdek of jij ‘m al hebt.

Heb je na aankomende maandag nog niets ontvangen? Vraag dan de WinWin Special aan bij ons Team Advies Verkoop. Zij zijn te bereiken op 0548 – 537 555.

Hoe werkt het?

Een huis bouwen goedkoop? Dat is afhankelijk van jouw woonwensen en budget, maar wij denken voor bijna elk redelijk budget een vrijstaande woning te kunnen bouwen! Dat kunnen we realiseren door de WinWin woning. De WinWin is een woning die binnen bepaalde kaders helemaal kunt samen te stellen is naar jouw woonwensen. Het werkt met 6 simpele stappen.

stap 1

In de eerste stap kies je je eigen bouwstijl. De WinWin is namelijk in vier populaire bouwstijlen verkrijgbaar. Van basis tot landelijk-modern en van jaren 30 tot landelijk, er is voor ieder wat wils.

stap 2

Nadat je het bouwstijl gekozen hebt, kies je het afwerkingsniveau van de woning. Bij WinWin ga je altijd zelf aan de slag. Want zelf bouwen bespaart! SelektHuis kan alleen de ruwbouw voor je verzorgen. Dan kies je voor casco of casco plus pakket. Daarnaast is een sleutelklare afwerking mogelijk. In de WinWin woning betekent dit dat de woning bijna instapklaar wordt opgeleverd. Het enige wat je zelf nog moet regelen is de wand- en vloerafwerking, het schilderwerk, sanitair en tegelwerk en de keuken.

stap 3

Hier kies je de afmeting van de woning. In de basis heeft de woning een perfecte afmeting om ruim te kunnen wonen met een gezin. Met 600 m3 heeft de woning een riante maar betaalbare grootte. Natuurlijk is het mogelijk om de ruimte uit te breiden door de woning te verlengen of verbreden. Ook is het mogelijk om meer ruimte op de verdieping en de zolder te creëren door middel van een muurplaatverhoging.

stap 4

Wil je nóg meer ruimte in je woning of wil je de woning een eigen karakter geven? Kies dan voor één van de uitbreidingen zoals een erker of een dakkapel.

stap 5

In deze stap kies je de materialen van de woning. Ook hiermee geef je de woning je eigen karakter. Deze kies je uit in onze showroom.

stap 6

Tenslotte ga je woning aan de binnenzijde helemaal eigen maken. Dit doe je door de binnenafwerking en indeling te kiezen.

Kortom: In 6 stappen wordt de WinWin woning jouw vrijstaande budget woning met de perfecte verhouding tussen kwaliteit, prijs en woonwensen. Want naast de hierboven genoemde beperktere opties, en enkele slimme budget keuzes is de WinWin ook nog eens scherp geprijsd!

persoonlijke prijsindicatie van de WinWin?

Kun jij je enthousiasme over de WinWin, net als wij, niet bedwingen? Maak dan snel een afspraak en bespreek de mogelijkheden met één van onze adviseurs. Zij maken al na de eerste afspraak een complete offerte van de ontwikkeling en bouw van jouw droomhuis!

-Team SelektHuis –

 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven