Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

De winnaar van deze maand

Gefeliciteerd fam. Schoonderwoerd! Uit alle inzendingen, hebben we jullie foto geselecteerd als winnende inzending van het Perfecte Plaatje. Jullie krijgen binnenkort de prijs thuis toegestuurd. We hopen dat jullie er veel plezier van hebben!

Basismodel Matterhorn

Aanpassingen die zijn gedaan om van dit huis een thuis te maken voor deze opdrachtgevers zijn onder andere:

  • Vergrootte dakoverstek
  • Cape Cod gevelbekleding en luxe gevelsteen
  • Moderne kozijnaanpassingen waaronder twee hoekraamconstructies
  • Triple glas
  • Keramische platte dakpan
  • Aangebouwde veranda

Daarnaast hebben de opdrachtgevers zelf enkele elementen gerealiseerd. Zo hebben zij zelf het installatiewerk georganiseerd en is de aanbouw ook door de opdrachtgever zelf gebouwd. Door deze samenwerking is een perfect plaatje ontstaan!

Doe mee!

Elke maand kun je deelnemen aan onze fotowedstrijd voor opdrachtgevers, waarvan de SelektHuis woning reeds is opgeleverd. Je maakt dan ook nog eens kans op een dinerbon t.w.v. € 75,-. Dus ben jij zo’n opdrachtgever, trots op jouw droomhuis en zou je dit graag willen laten zien? Maak dan het perfecte plaatje van jouw woning en stuur deze in!

Wat moet je doen:

  1. Maak een mooie foto van je woning
  2. Stuur de foto als JPG-bestand naar foto@selekthuis.nl
  3. Elke maand wordt een winnaar gekozen tussen alle inzendingen

De winnende inzending verdient een dinerbon t.w.v. €75,- . Bovendien zetten we jouw woning in de spotlight via dit blog, nieuwsbrief en social media. Lees hier meer over de voorwaarden van de fotowedstrijd.

Tips voor de perfecte foto

Lees ons blog Perfecte Plaatje om tips te lezen over hoe jij het beste jouw woning kan fotograferen. We zijn erg benieuwd naar jullie foto’s en kunnen er geen genoeg van krijgen, dus waar wacht je nog op?!

– Het SelektTeam –

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven