Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een gevoel van trots. Elke keer als je de sleutel in het slot steekt! Dat is waar we met casco bouw sámen aan werken. Vaak is het van belang dat je zelf heel handig bent of mensen in de omgeving hebt die heel handig én bereid zijn je te helpen!

Voor Miranda en Jan Pieter was de keus voor een casco woning snel gemaakt. De bewoners van deze woning kozen een casco woning zodat zij zelf alle vrijheid hadden over de afwerking. Zowel in alle keuzes van materialen en leveranciers als over de planning. Natuurlijk was het mooi meegenomen dat het stel ook nog eens heel handig is!

 

Wat is casco?

Bij een casco woning verzorgt Selekthuis de ruwbouw. Zelf ga je de woning af (laten) bouwen. SelektHuis regelt de basis, jij organiseert de afwerking! Met één van de verschillende cascopakketten kies je een bouwvariant dat bij je past. Miranda en Jan Pieter begonnen daarom hun nieuwbouw wens bij SelektHuis. Samen met adviseur Michiel de Ruiter namen ze alle wensen en eisen door. Ze kozen voor een Matterhorn en pasten deze helemaal aan op de ligging van de kavel, de woonwensen en natuurlijk ook de bouwstijl die het stel mooi vond. Michiel en de ontwerper vertaalden deze wensen in een bouwtekening. Deze tekening werd vervolgens in het casco pakket gebouwd.

In het voorjaar startten we met de bouw en na oplevering, rond de bouwvak, kon het stel zelf aan de slag. Aan de buitenzijde was de woning al prachtig. Maar de woning was op dat moment nog helemaal kaal van binnen. Dat duurde echter niet lang. Want voor de kerst zat het stel samen met hun kinderen rond de kerstboom in hun kersverse woning. Helemaal af en helemaal zoals ze het zelf wilden!

Het verhaal van Jan Pieter en Miranda

Ben je benieuwd hoe Jan Pieter en Miranda de bouw zelf hebben ervaren? Bekijk dan onderstaande video.

Meer inspiratie?

Raak je na het lezen van dit blog en het zien van de video niet uitgekeken op dit prachtige casco project? In onze woningzoeker vertellen we alles over de woning, de bouwstijl en laten we nóg meer zien van deze prachtige historiserende landelijke woning. We vertellen je zelfs wat deze woning kost. Hiervoor hoef je alleen maar het formulier onderaan de pagina voor in te vullen. Je ontvangt dan automatisch een overzicht van alle aanpassingen en aanneemssom in de mail.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven