Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De afgelopen maanden zijn zowel wij als jij druk bezig geweest met onze zomeractie: de fotoprijsvraag. Wij hebben jullie de afgelopen periode gevraagd om de mooiste foto’s van jullie woningen naar ons toe te sturen. Uit alle inzendingen werden de drie mooiste foto’s uitgezocht. Deze drie foto’s belonen we met fantastische prijzen, zoals een unieke koeler met accu en speaker én een prachtige hangmat! Maar het uitkiezen van de drie afbeeldingen was lastig…

Het is tijd voor de grote onthulling… En misschien staat jouw SelektHuis er wel tussen!

Inmiddels is de fotoprijsvraag ten einde gelopen en hebben we drie winnaars uitgekozen. We hebben je de afgelopen tijd op de hoogte gehouden van onze fotoprijsvraag via social media, de nieuwsbrief en onze blogs. Wat hebben we ontzettend veel leuke foto’s ontvangen! Dank jullie wel hiervoor! Maar er kunnen maar drie de winnaar zijn, en vandaag komen wij met goed nieuws: Het is ons gelukt! Benieuwd wie dit zijn? Lees dan verder!

#3 Monte Viso in Langbroek

Deze prachtige Monte Viso moest en zou in de top drie komen. Wat een plaatje! Een energiezuinige woning, helemaal aangepast naar de wensen van de bewoners. Omgeven door groen terwijl het zonnetje voor het energie in huis zorgt. Prachtig! Gefeliciteerd!

#2 Wegdromen in Ruinerwold

Ook deze foto sprong uit de inzendingen. Een mooie hoek met een zijaanzicht van de woning waarbij we gewoon een fijn gevoel kregen! Wat een heerlijke woning! Ook van harte gefeliciteerd!

 

#1 Prachtige notariswoning in vogelperspectief

Last but not least

De grote winnaar! Een prachtige foto in vogelperspectief. Deze afbeelding van de Bergamo in Hoogersmilde heeft wat ons betreft alles! Van harte gefeliciteerd met de eerste prijs! Jullie prijs is onderweg!

Nu zijn wij benieuwd! Welke vinden jullie het mooist? Laat het ons weten op Facebook!

Tot snel!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven