Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Om een kleine indruk te krijgen van alle mogelijkheden die je hebt met de Monte Rosa, vertellen we je meer over onze werkwijze en de keuzes die je maakt om tot een woning te komen, die geheel voorziet in jouw woonwensen.

De levensloopbestendige monta rosa

Het basismodel Monte Rosa wordt veelal in de breedte richting op de kavel gebouwd. Daarnaast heeft het basismodel een schildkap en een toekomstgerichte indeling. Heb jij dus een bredere kavel en wil je een woning met minder onderhoud waarbij zich alle woonruimtes op de begane grond bevinden? Dan is de Monte Rosa een perfect uitgangspunt voor jouw droomhuis! Met name voor de oudere levensgenieter is de Monte Rosa een goede keuze. Daarnaast heeft dit basismodel weinig aanpassingen nodig om tot een mooi ontwerp te komen. Ook aan de binnenzijde is dit basismodel al van alle gemakken voorzien. Ruim, praktisch en toch comfortabel en knus. Op de verdieping zijn nog twee kamers die als logeerkamer of hobbykamer kunnen worden ingericht.

Eerst even de basiskenmerken van de Monte Rosa:

 • Afmetingen 8,35 x 11,95 m1
 • Inhoud 525 m3
 • Basis goothoogte 2,75 m
 • Basis nokhoogte 7,45 m
 • Basis dakhelling 50 graden
 • Bouwtijd Sleutelklaar 15 – 17 weken
 • Bouwtijd Casco 8 weken

Hoe bouw ik een huis?

Voor we verder kijken naar de verschillende mogelijkheden, is het misschien wel zo prettig om nog even kort toe te lichten wat onze werkwijze is. SelektHuis bouwt niet standaard en hoewel we werken vanuit een basismodel, is geen enkele woning hetzelfde. Welk basismodel we als uitgangspunt gaan nemen voor jouw droomhuis, hangt dan ook van een aantal factoren af;

 1. Budget
 2. Grootte kavel
 3. Bouwvoorschriften
 4. Woonwensen

Wil je bijvoorbeeld veel en grote slaapkamers? Dan is een hoogbouw basismodel zoals de Breithorn of Mont Blanc erg geschikt. Ben je op zoek naar een toekomstgerichte woning met een slaap- en badkamer op de begane grond? Dan zijn naast de Monte Rosa, ook Bergamo of Granada hele goede uitgangspunten. Heb je al deze informatie? Dan ga je met één van onze adviseurs om tafel en bespreekt hij met je welke mogelijkheden er zijn en welk basismodel het beste past bij jouw specifieke situatie.

HETZELFDE UITGANGSPUNT, MAAR EEN ANDER RESULTAAT!

Een basismodel van SelektHuis kun je een beetje zien als een plattegrond, die we samen met jou vanaf de grond helemaal opbouwen en aankleden. Natuurlijk heeft een woning in de basis een standaard gevelsteen, een standaard deur, een standaard afwerking, etc. Hier is een basisprijs voor, zoals te zien is in onze prijslijst. Een basismodel heeft ook al alles in zich om comfortabel te kunnen wonen met een badkamer (Villeroy en Boch), vloerverwarming, zonnepanelen.  Het basismodel Monte Rosa is zo rijk uitgerust, dat deze in de basis al voldoet aan veel woonwensen van onze klanten. Soms zijn kleine aanpassingen daarom voldoende. Maar je kunt ook grote aanpassingen doen zodat de woning een geheel eigen stijl krijgt.

“Onze tekenkamer zorgt dat de Monte Rosa jouw unieke woning wordt”

 

Er zijn altijd persoonlijke woonwensen, of dit nu betrekking heeft op ruimte, bouwstijl, afwerking of functionele indeling. En dat is ook juist de kracht en flexibiliteit van SelektHuis! Snel & makkelijk kunnen bouwen vanuit onze basismodellen, maar voldoende flexibel om de woning geheel uniek en eigen te maken.

Het uiteindelijke droomhuis dat we opleveren is echt een weerspiegeling van de keuzes die gemaakt worden door onze opdrachtgevers. En er zijn zo ontzettend veel keuzes te maken!

Denk aan alle verschillende soorten baksteen en het voegwerk, die erg bepalend zijn voor de uitstraling van jouw woning. De keuze voor kozijnstijl, bakgoot, dakpan en zo kunnen we nog wel even verder. De keuzes worden al wat makkelijker als je weet, welke bouwstijl jou aanspreekt. Ben je meer van de moderne bouwstijl, de klassieke bouwstijl of wil je juist een landelijke uitstraling. Ook Jaren 30 woningen zijn erg in trek en kunnen tegenwoordig erg goed nieuw gebouwd worden!

Eigen huis bouwen – meer informatie?

Ben je benieuwd naar onze Monte Rosa of wil je graag meer inspiratie & informatie? Download de plattegrond van de Monte Rosa en vraag bijvoorbeeld onze SelektLiving met prijslijst aan.

Ben je al zover dat je alle genoemde factoren weet en wil je eigenlijk wel de volgende stap wilt nemen? Maak dan eens kennis met de adviseur uit jouw regio en vraag een afspraak aan!

Droom Bouw Leef!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven