Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een moderne schuurwoning

Enkele jaren geleden zagen we een trend ontstaan, de vraag naar een schuurwoning groeide enorm. Inmiddels is de schuurwoning erg populair. Men woont graag op een rustig plekje in een landelijke omgeving en een locatie als dit vraagt ook om een woning die hierop aansluit. De stedenbouwkundige- en welstandseisen in het buitengebied zijn ook hoog, want het ontwerp moet naadloos passen in de landelijke omgeving.

Kenmerkend voor de schuurwoning is de eenvoudige hoofdvorm, soberheid in detaillering en een mix van natuurlijke materialen. Zo ontstaat de herkenbare schuurvorm met streekeigen uitstraling. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen.

De Trentino

Het basismodel Trentino is onze visie op de schuurwoning. We hebben gekozen voor een schuurwoning met een moderne uitstraling. Hoewel de Trentino in sommige opzichten lijkt op het basismodel Monte Viso, zijn er ook zeker onderscheidende kenmerken. Basismodel Trentino is namelijk standaard al extra rijk uitgevoerd met o.a.:

 • Keramische dakpannen
 • 3 Dakvensters
 • Luxere gevelsteen
 • Frans balkon
 • Grotere afgetimmerde overstekken
 • Zinken hemelwaterafvoeren
 • Houten gevelbekleding verticaal bewerkt
 • Aluminium lekdorpels onder de kozijnen
 • Hoekraam

In een schuurwoning staat natuurlijk openheid centraal. Een open leefruimte, ruimtelijk & functioneel. Spreekt dit je aan, dan is een schuurwoning het droomhuis voor jou!

Hoe bouw ik een huis

Voor we verder kijken naar de verschillende mogelijkheden, is het misschien wel zo prettig om nog even kort toe te lichten wat onze werkwijze is. SelektHuis bouwt niet standaard en hoewel we werken vanuit een basismodel, is geen enkele woning hetzelfde. Het uitgangspunt voor jouw droomhuis, hangt dan ook van een aantal factoren af;

 1. Budget
 2. Grootte kavel
 3. Bouwvoorschriften
 4. Woonwensen

Heb je al deze informatie? Dan ga je met één van onze adviseurs om tafel en bespreekt hij met je welke mogelijkheden er zijn en hoe jouw schuurwoning er uit zou moeten zien!

Hetzelfde uitgangspunt, maar een ander resultaat!

Een basismodel van SelektHuis kun je een beetje zien als een plattegrond, die we samen met jou vanaf de grond helemaal opbouwen en aankleden. Natuurlijk heeft een woning in de basis een standaard gevelsteen, een standaard deur, een standaard afwerking, etc. En de Trentino is dan ook nog eens extra rijk uitgevoerd. Hier is een basisprijs voor, zoals te zien is in onze prijslijst. Een basismodel heeft ook al alles in zich om comfortabel te kunnen wonen met een badkamer (Villeroy en Boch), vloerverwarming, zonnepanelen. Echter komt het nagenoeg niet voor, dat een opdrachtgever ons vraagt het basismodel ook echt basis op te leveren.

“in een schuurwoning staat openheid centraal!”

Er zijn altijd persoonlijke woonwensen, of dit nu betrekking heeft op ruimte, bouwstijl, afwerking of functionele indeling. En dat is ook juist de kracht en flexibiliteit van SelektHuis! Snel & makkelijk kunnen bouwen vanuit onze basismodellen, maar voldoende flexibel om de woning geheel uniek en eigen te maken.

Het uiteindelijke droomhuis dat we opleveren is echt een weerspiegeling van de keuzes die gemaakt worden door onze opdrachtgevers. En er zijn zo ontzettend veel keuzes te maken!

Eigen Schuurwoning bouwen – Meer informatie?

Ben je benieuwd naar onze schuurwoning of wil je graag meer inspiratie & informatie? Lees dan ook eens uitgebreid alles na op de woningtype pagina én vraag onze SelektLiving aan! Onze woningbrochure, boordevol informatie, tips & tricks. Ook onze prijslijst wordt meegestuurd, minstens zo belangrijk.

Ben je al zover dat je alle genoemde factoren weet en wil je eigenlijk wel de volgende stap wilt nemen? Maak dan eens kennis met de adviseur uit jouw regio en vraag een afspraak aan!

Droom Bouw Leef!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven