Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hoe bouw ik een huis? Waar bouw ik een huis? Hoe kom ik aan een kavel? Wat kost het bouwen van een huis? Wat kan ik zelf doen en wat kan ik laten doen? En wie kan mijn woning bouwen? Als je nadenkt over nieuwbouw komen er veel vragen op je af.

SelektHuis is ontzorgen

Op zulke momenten zou het fijn zijn als er iemand is die je bij de hand neemt en je meeneemt in het bouwproces, iemand die je de weg wijst en je laat zien wat er mogelijk is. Zo iemand geeft je niet alleen een bak vol informatie, maar kijkt naar jouw woonwensen en jouw budget. Hierdoor wordt je niet overladen met informatie, maar krijg je alle info die je nodig hebt, pasklaar, en op jouw specifieke en unieke situatie. Kortom: je zoekt iemand die je inspireert en adviseert.

SelektHuis informeert, inspireert en adviseert. Wij beloven je te ontzorgen tijdens het hele bouwproces van eerste schetsontwerp tot oplevering. We begeleiden je stap voor stap en wijzen je weg. Dit doen we met onze adviseurs en ons Slim Bouwen bouwsysteem. Maar dat begint al in de SelektLiving: ons eigen glossy woningmagazine.

Meer informatie over een huis laten bouwen?

Wanneer je onze blogs al regelmatig in de gaten houdt en klaar bent om de eerste stap naar jouw droomhuis te maken, dan kun je onze SelektLiving Magazine aanvragen. Hierin vind je alle informatie die je online kunt vinden overzichtelijk bij elkaar. Zo kan het natuurlijk zijn dat je alles nog even op je gemak door wilt nemen. Maar je vindt nog veel meer…

in een nieuw jasje

Onlangs hebben we de SelektLiving helemaal vernieuwd. De brochure heeft een frisser en hippere opmaak gekregen en we laten je nog meer woningen met inspirerende foto’s zien. In 160 pagina’s nemen we je mee langs alle facetten van de bouw.

informatie

In de SelektLiving staat veel informatie, die misschien nu al niet meer nieuw voor je is, maar ook belangrijke informatie. Al onze basismodellen staan hierin beschreven inclusief afmetingen en inhoud. Daarnaast wordt hier een prijslijst bijgevoegd van al onze basismodellen!

inspiratie

Daarnaast tonen we ook woningen, die we hebben gebouwd in verschillende bouwstijlen. Zo proberen we te laten zien dat we geen catalogusbouwer zijn, maar echt bouwen waar jij gelukkig van wordt! De SelektLiving staat dus bomvol met inspiratie met woningen, indelingen, basismodellen en bouwstijlen.

Handige informatie bij het bouwen van een huis

We sturen je met alle plezier onze SelektLiving Magazine inclusief prijslijst op. Blader ‘m lekker door en houd deze ook gewoon bij de hand, mocht je nog vragen hebben of dingen tegenkomen die je nog even wilt uitzoeken.

Vraag de SelektLiving daarom vandaag nog aan!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven