Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Welke Eiger is jouw favoriet?

Een neutrale basis dat als vertrekpunt dient voor jouw favoriete bouwstijl: dat is de Eiger! Het basismodel heeft 475 m³ en is hiermee de ideale basis voor een wat kleinere gezinswoning of voor een levensloopbestendige woning. Hierdoor worden de mogelijkheden eindeloos en wordt elke woning uniek! Zo bewijzen ook de vier prachtige Eigers die we bouwden voor een aantal van onze opdrachtgevers. Alle vier helemaal anders, in bouwstijl én in levenstijl van de bewoners. Wat ze gemeen hebben is dat alle woningen volledig zijn gebouwd naar de wens van de opdrachtgever. Zo wordt elke woning uniek!

Droom je mee met deze vier prachtige Eigers?

Klassiek Landelijke Eiger

Deze prachtige Eiger maakt gebruik van luxe materialen, rijke detaillering en symmetrische bouwelementen. Hierdoor heeft de woning een klassiek én landelijk karakter gekregen dat ook wel kan worden geclassificeerd als notariswoning. Denk hierbij aan klassieke lijsten, luiken en sierlijke dakkapellen. Maar het meest opvallend is wel dat deze woning over dwars op de kavel staat. Iets wat vooral kenmerkend is voor een notariswoning. Hierdoor worden nieuwe mogelijkheden qua indeling en aanzicht mogelijk! Toch heeft de woning een eigen karakter gekregen. De doorgemetselde topgevels met zinken afdekkers verschillen namelijk van de stolpkap zoals we normaal zien bij een notariswoning. Dit alles maakt de woning uniek in z’n soort en prachtig om te zien!

Moderne seniorenwoning

Dat de Eiger als perfect uitgangspunt dient voor een levensloopbestendige woning, bewijst deze moderne Eiger. De opdrachtgever kozen de Eiger als basis, realiseerden een aanbouw voor de slaap-en badkamer op de begane grond en voegden vervolgens moderne elementen en materialen toe. Opvallend is de assymetrie binnen de moderne stijl in contrast met de warme gevelsteen. Zo ontstond het droomhuis van de toekomstige bewoners. Deze woning is een lust voor het oogt en praktisch in gebruik! Wil je meer weten over deze woning? In de woningzoeker ontdek je zelfs wat deze moderne Eiger kost.

Cape Cod Landhuis

Wie denkt dat de Eiger een simpele woning is, heeft het mis. Deze Eiger heeft de allure van een landhuis en statuur van een exclusieve villa. Op de rand tussen de natuur en het dorp staat deze prachtige landelijke woning die een overgang vormt tussen mens en natuur. Met natuurlijk materialen zoals riet en Cape Cod is ondanks zijn bravoure een charmante uitstraling gecreëerd. Wil jij meer weten over de woning? Bekijk de woning in de woningzoeker en ontdek de woning tot in het kleinste detail.

De schuurwoning

Een rustieke plek in een landelijke omgeving vraagt om een woning die hierop aansluit. Dat doet deze pas opgeleverde schuurwoning. Kenmerkende voor een schuurwoning is het sobere karakter, strakke lijnenspel en natuurlijk materialen. Deze Eiger voldoet aan al deze eigenschappen. Hiermee bewijst deze woning dat de Eiger ook als perfect uitgangspunt dient voor een schuurwoning!

De Eiger in de basis

Ieder mens is uniek. Dus ook elke woonwens is uniek! Daarom is bouwsysteem hier helemaal op aangepast. Met Slim Bouwen kies je eerst één van de twintig basismodellen en die kunnen op bijna elke denkbare manier worden aangepast zodat deze helemaal past bij jouw unieke woonwens.

verschillende soorten huizen

De Eiger is praktisch in opzet en indeling, maar net als alle basismodellen van SelektHuis helemaal naar eigen wens aan te passen. Hierdoor biedt het basismodel ruimte voor maar liefst drie slaapkamers in een oppervlakte van bijna 8 bij ruim 10 meter. De woning heeft een ruime inhoud van 475 m³ verdeeld over twee verdiepingen.

Het basismodel Eiger is daarom geschikt voor de meest uiteenlopende woonwensen: van gezinswoning tot seniorenwoning. En van landelijke woning tot modern huis: dit huis kan in alle soorten en maten worden gebouwd. De woning is in de basis al erg luxe en comfortabel uitgevoerd. Zo zijn er standaard vloerverwarming, 6 zonnepanelen en sanitair van Villeroy en Boch toegepast.

Wil jij een Eiger laten bouwen? Lees dan meer over dit basismodel of vraag onze SelektLiving inclusief prijslijst aan! De SelektLiving staat boordevol inspiratie, informatie & tips. Alle basismodellen staan uitgelicht en ook de prijzen zijn inzichtelijk.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven