Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Waarom? Dit project laat namelijk goed zien hoe divers een woning bouwen met SelektHuis is en dat van elk basismodel, jouw eigen unieke woning gemaakt kan worden! We beginnen eerst even met de basis van SelektHuis en vertellen je daarna meer over het bouwconcept en vervolgens gaan we door op de aanpassingen voor deze woning. Lees je mee?

In de basis

Basismodel Monte Viso is een ruime woning met een standaard inhoud van 733m3. Met een lengte van ruim 13m en een breedte van bijna 9m, is het mogelijk om een ruime leefkeuken met openslaande terrasdeuren bijvoorbeeld te creëren.  Op de bovenverdieping is er standaard al ruimte voor 3 grote slaapkamers. Onze basismodellen zien wij echt als een geraamte met een standaard afmeting en inhoud. Op basis van jullie woonwensen bouw je samen met de adviseur het basismodel op tot jullie eigen unieke woning. Hoe kunnen we dit realiseren?

Dat is Slim Bouwen!

Slim Bouwen

Door ons uitgekiende bouwconcept Slim Bouwen kunnen we elk basismodel aanpassen aan jouw woonwensen. Of het nu gaat om verbreden, verlengen of verhogen, een aangepaste dakhelling of andere kap. Wil je een erker of dakkapel, zelfs de indeling kun je zelf bepalen! Naast deze aanpassingen draagt ook materiaalkeuze bij aan de gehele sfeer van jullie woning. Ga je voor landelijke stijlelementen, hou je meer van een klassieke entree of ga je voor een typisch Jaren 30 uitstraling? Bekijk hier meer over hoe wij werken.

Aanpassingen

Deze woning in aanbouw heeft een aantal aanpassingen op het basisplan. De opdrachtgevers hebben gekozen voor een aantal wijzigingen om de Monte Viso helemaal af te stemmen op hun smaak en levensstijl. Denk hierbij aan o.a.:

  • Risaliet met houten omkadering
  • Wit gevelsauswerk incl. zwart trasraamsteen
  • Schuin dakoverstek
  • Topgevelkozijnen
  • Hoekraamconstructie

Door deze aanpassingen ontstaat een Monte Viso in moderne stijl, uniek en eigen!

Meer informatie over deze woning?

Ben je net zo enthousiast over deze woning als onze Michiel, vraag dan meer informatie inclusief een kostenindicatie aan bij het Team Advies & Verkoop. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 0548 – 537 555 of advies@selekthuis.nl.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven