Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

SelektHuis en VT Wonen geven advies

Op het gebied van interieur ideeën, inspiratie en woonartikelen is VT Wonen een bekend en veelzijdig merk. Je bent ze ongetwijfeld al eens tegengekomen online, via een tv programma of magazine. SelektHuis heeft in samenwerking met VT Wonen een blog geschreven: Van schets naar droomhuis.

Wat nou zo mooi is bij SelektHuis, is dat je echt jouw droomhuis kunt bouwen! Daarom is het ook nóg belangrijker om na te denken over hoe jouw droomhuis eruit moet zien. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Wat past bij jouw levensstijl? Wat heb je nodig? Waar zie je jezelf zitten relaxen op die luie zondag. Hoe borrel je met vrienden? Wat heb je nodig voor jouw gezin?

Waar moet je aan denken

  • De functionele indeling, omdat je bijvoorbeeld een aparte speelkamer wilt of juiste een grote open leefruimte om altijd contact te hebben met je gezin. Of je nu staat te koken in de keuken of bij de open haard een boek zit te lezen.
  • De raamverdeling, heb je voldoende lichtinval ongeacht op welke plek van het huis je staat. Of wil je juist meer ramen, om nog meer licht te krijgen. Ook tuindeuren of een erker hebben als bijkomend voordeel, dat je nog meer lichtinval creëert.

Zo kunnen we nog wel een aantal tips opnoemen. Iets om alvast over na te denken, wanneer je jouw eigen huis wilt gaan bouwen. Het kan overweldigend zijn én maak je niet druk, onze adviseur denkt ook met je mee en kan je heel goed adviseren hoe je jouw woonwensen haalbaar zou kunnen maken. Hij zet alles op papier en dan komt het op onze tekenkamer tot leven in een prachtige eerste schets.

Ook dat is Slim Bouwen

Nog meer tips?

Bekijk nog meer tips op VT Wonen en deel het artikel met jouw partner bijvoorbeeld, zodat jullie meteen op dezelfde ‘pagina’ zitten. Heb je lekker veel gespreksstof om aan elkaar kenbaar te maken welke woonwensen jullie beiden hebben en waar deze elkaar ontmoeten.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven