Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hoe werkt de InspiratieReis?

Leuk dat je met ons mee gaat op InspiratieReis. Voor we beginnen met de eerste stap zullen we kort uitleggen hoe het werkt.

Op dit moment zijn we veelal aan huis gebonden vanwege alle Corona maatregelen. Dat kan het oriënteren op het bouwen van een huis lastig maken. Ondertussen heb je wel alle tijd om eens goed voor je bouwplannen te gaan zitten. Daarom starten we vandaag de InspiratieReis.

Tijdens deze reis nemen we je mee langs alle bestemmingen voor het ontwikkelen en bouwen van een nieuwbouw woning. We nemen je mee langs mooie woningen, vertellen over belangrijke onderwerpen, geven je allerlei tips en tricks én we verloten een eerste schets. De eindbestemming is jouw droomhuis. Ga dus goed van start met je bouwplannen: Ga met ons mee op reis!

Nieuwsbrief

Het allerbelangrijkste om deel nemen aan de InspiratieReis is om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je aan door het formulier in te vullen.

Hoe kun je deelnemen aan de InspiratieReis?

Elke zaterdag ontvang je een speciale InspiratieReis nieuwsbrief. Hierin vertellen we elke week over een ander onderwerp. Daarnaast gaan we op Pinterest aan de slag. Gedurende de reis zullen we een bord maken dat langzaam gevuld wordt met alle informatie en inspiratie voor jouw droomhuis. Dit wordt jouw inspiratiebord waarin je alles verzameld. Hiermee kunnen we aan de slag om jouw droomhuis te gaan ontwikkelen. Het werkt heel simpel:

  1. Ga naar www.pinterest.nl en log in of maak een nieuw account aan: je ontdekkingsreis kan beginnen!
  2. Maak een nieuw bord met de titel ‘InspiratieReis met SelektHuis’. 
  3. Ga vervolgens naar de pinterest pagina van SelektHuis
  4. Herpin nu alle afbeeldingen die jou aanspreken. Klik op ‘bewaar’ en selecteer jouw “InspiratieReis met SelektHuis’-bord.
  5. Aan het eind van de reis belonen we namelijk de 3 mooiste Pinterest borden met een persoonlijke schets van onze architect! Gebruik altijd InspiratieReis met SelektHuis op Pinterest zodat wij je terug kunnen vinden.
  6. extra tip: je kunt natuurlijk ook leuke afbeeldingen op Pinterest zoeken en herpinnen op je InspiratieReis bord.

Vragen?

Heb je verder nog vragen over de InspiratieReis? Stel ze door een mailtje te sturen naar onze reisleidster Chantal.

Stap 1: inspiratie

Nu je weet hoe het werkt, kunnen we direct vertrekken naar onze eindbestemming. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke wensenlijst door inspiratie op te doen. De start van de reis is heel persoonlijk. Je start namelijk altijd met je eigen ideeën en je gaat op zoek naar alles wat je wel of juist niet zou willen in je nieuwe woning. Laat je in deze fase niet remmen door belemmeringen als kavelgrootte en budget, maar oriënteer je in de volledige breedte van de bouw. Ga op zoek naar welke bouwstijl je zou willen, welke materialen je kiest en bekijk veel inspiratiewoningen. Kortom: ga op zoek naar woningen die bij jou passen. De inspiratie hiervoor vind je in de brochure, onze website, op Pinterest en in nieuwbouwwijken.

Brochure

Wat je wel of niet mooi vindt, is heel persoonlijk. Daar kunnen we je niet bij helpen. Maar in onze inspiratiegids vind je heel veel woningen, woningstijlen, woninggroottes en bouwinformatie. Hiermee krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kosten. Vraag de SelektHuis brochure dus snel aan! 

selekthuis.nl

Op onze site wordt je overspoelt met inspiratie. Het blog staat bijvoorbeeld boordevol leuke artikelen die je informeren over de mogelijkheden van nieuwbouw. Maar ook de woningzoeker geeft veel inspiratie van prachtige woningen. We laten je namelijk zien welke woningen wij hebben gebouwd voor medeklanten en vertellen je zelfs wat deze woning kost.

Pinterest

Natuurlijk mag Pinterest niet ontbreken in de InspiratieReis. Op de pinterest pagina van SelektHuis vind je heel veel inspiratie. Maar er is op Pinterest nog zoveel meer inspiratie te vinden. Ook dit kun je opslaan en bij onze adviseurs en ontwerpers voorleggen. Grote kans dat we dit ook voor je kunnen realiseren!

Op pad

Ook kun zelf op ontdekkingstocht gaan. Stap de auto in en rij langs nieuwbouwwijken bij jou in de buurt. SelektHuis bouwt ongeveer 250 woningen per jaar dus waarschijnlijk bouwen wij ook bij jou in de buurt.

Om je wensenlijstje compleet te maken, helpt het enorm als je weet wat er mogelijk is. Daarom hebben we in de eerste stap van de reis inspiratie opgedaan voor jouw droomwoning. Nadat je je ogen de kost hebt gegeven aan alle prachtige woningen, bouwstijlen en sferen, kun je je eigen wensenlijst gaan opstellen. De bouwstijl van de woning is hierbij de eerste wens. Maar je hebt er ongetwijfeld nog meer. Weet je bijvoorbeeld al hoeveel slaapkamers de woning moet hebben? En ga je voor hoog- of laagbouw? Heb je al eens gedacht aan levensloopbestendig bouwen of wil je juist een mantelzorgwoning bouwen?

Zelf aan de slag

Nu je weet waar je moet kijken, kun je lekker zelf aan de slag met pinnen! Volgende week gaan we een stap verder in onze reis. We nemen je mee naar de kavel van jouw dromen!

Succes op Pinterest en tot volgende week!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven