Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Tijdens de InspiratieReis geven we stap voor stap antwoord op de vraag: hoe bouw ik een huis? Onderweg zijn we de afgelopen weken al allerlei ideeën, tips en tricks en informatieve blogs tegengekomen. Inmiddels hebben we vijf stappen gemaakt richting onze eindbestemming: je unieke droomhuis. Deze week zijn we bij deze eindbestemming aangekomen. We proosten tijdens oplevering van de woning. Maar voor we de champagne ontkurken, blikken we kort terug op de afgelopen weken.

een huis bouwen in zes stappen

In de vorige blogs hebben we uitgelegd wat er komt kijken bij het bouwen van een huis. Met Slim Bouwen kunnen we niet alleen kostenefficiënt en snel bouwen, we geven je alle vrijheid in het ontwerptraject en delen onze kennis met een goed advies afgestemd op jouw woonwensen. Omdat we bij SelektHuis bouwen met eigen bouwpersoneel en ook nog eens het hele traject verzorgen en is er weinig kans op miscommunicatie. Via Slim Bouwen en deze zes stappen wordt een huis bouwen simpel én leuk!

 1. Inspiratie
 2. Kavel
 3. Advies
 4. Ontwerp
 5. Bouw
 6. Hoera!! Deze week is het tijd voor een feestje. We krijgen de sleutel van onze eigen unieke droomhuis!

Stap 6: de oplevering

Tijdens de vorige stap hebben we in 6 tot 20 weken de woning opgebouwd zoals in het bouwplan is afgesproken. De woning is nu gereed voor oplevering. Daarom plant de uitvoerder een afspraak met jullie in voor de sleuteloverdracht. Hierin levert SelektHuis de woning op aan jou als toekomstige bewoners. Samen lopen we de woning door en bekijken de staat van de woning. Alle punten die niet kloppen worden genoteerd. Dan volgt het officiële gedeelte en wordt er wat papierwerk afgehandeld. Tenslotte ontvang je nog een leuk aandenken aan de bouwtijd en kan het grote genieten beginnen.

Droom Bouw Leef

Nou ja, tijdens de oplevering staan we even stil bij dit heugelijke moment. Maar daarna gaan wij van SelektHuis direct weer aan de slag. Er ligt namelijk een aantal opleverpunten op ons te wachten. En terwijl wij de opleverpunten voor je oplossen, kun je zelf aan de slag met de laatste afwerking van de woning. In sommige gevallen (bij een casco woning) moet er nog veel geklust worden. Vaak is voldoende om in een aantal weken de laatste hand aan de woning te laten leggen.

garantie en service

Elke dag werken wij met de uiterste zorg en vakmanschap om de realisatie van onze droomhuizen voorspoedig te laten verlopen. Van tekenkamer tot bouwpersoneel werken hierbij samen voor het perfecte eindresultaat. Samen doen wij ons uiterste best jouw woning geheel naar wens en volgens de bouwvoorschriften op te leveren. Mede hierdoor ligt het aantal opleverpunten al jaren gemiddeld rond de 8 opleverpunten. Dit is ruim onder het gemiddelde van de Vereniging Eigen Huis. Daar zijn we trots op!

Toch nemen we elk opleverpunt even serieus. Daarom zal het Service Team tijdens de oplevering, of direct daarna, deze opleverpuntjes oplossen en afhandelen zodat je zorgeloos kunt gaan genieten van je nieuwe woning!

SelektHuis beschikt namelijk over een eigen Service Team. Zij lossen servicemeldingen op en zorgen dat je zorgeloos kunt genieten van je droomhuis. Natuurlijk zijn wij ook bij calamiteiten en buiten kantooruren voor je klaar.  Door ons eigen bouwpersoneel, specialisten op kantoor en ons Service team kunnen wij iedere klant de SelektHuis garantie bieden!

Een geruststellende gedachte!

Het dromen en bouw zit erop. Het moment van genieten is aangebroken…. Wij wensen je veel woonplezier!

De stap naar jouw droomhuis

Hebben we je overtuigd om te kiezen voor de werkwijze van SelektHuis? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs! Of bel ons Team advies & verkoop voor al jouw vragen op telefoonnummer 0548 – 537 555.

Modelwoning: het droomhuis van SelektHuis

Wil je weten hoe het droomhuis van SelektHuis eruit zou zien?

Normalerwijs bouwen wij volgens de wensen van de klant. Op dit moment bouwen wij aan een modelwoning. Voor de bouw van de modelwoning kregen we de kans om eenmalig ons eigen droomhuis te ontwerpen. Alle afdelingen zijn daarom samen om tafel gegaan. Niet veel later lag er een ontwerp klaar. De ontwerper bedacht een eigentijdse woning met een knipoog naar streekeigen details. De werkvoorbereiding koos de onderhoudsvriendelijke en energiezuinige materialen. En de adviseurs voegden de veelgevraagde opties en keuzes van onze klanten toe. Tenslotte werd de indeling bepaald door de technisch tekenaar die door zijn ervaring weet wat in de praktijk werkt. Lees in dit blog hoe de woning eruit komt te zien en volgt de bouw via de blogreeks.

Inspiratie op pinterest

Wil je nog meer weten over jouw bouwplannen en een adviesgesprek? Kijk dan eens op ons Pinterest bord de InspiratieReis van SelektHuis en kijk bij de sectie van deze week. Herpin alle interessante artikelen op jou bord!

Pinterest Tip: Gebruik de Pinterestknop links op deze pagina om de pagina en één van de afbeeldingen op je eigen Pinterest bord te pinnen. Handig!

zelf aan de slag

Het allerbelangrijkste om deel nemen aan de InspiratieReis is om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je aan door het formulier in te vullen.

Elke zaterdag ontvang je een speciale InspiratieReis nieuwsbrief. Hierin vertellen we elke week over een ander onderwerp. Daarnaast gaan we op Pinterest aan de slag. Gedurende de reis zullen we een bord maken dat langzaam gevuld wordt met alle informatie en inspiratie voor jouw droomhuis. Dit wordt jouw inspiratiebord waarin je alles verzameld. Hiermee kunnen we aan de slag om jouw droomhuis te gaan ontwikkelen. Het werkt heel simpel:

 1. Ga naar www.pinterest.nl en log in of maak een nieuw account aan: je ontdekkingsreis kan beginnen!
 2. Maak een nieuw bord met de titel ‘InspiratieReis met SelektHuis’. 
 3. Ga vervolgens naar de pinterest pagina van SelektHuis
 4. Herpin nu alle afbeeldingen die jou aanspreken. Klik op ‘bewaar’ en selecteer jouw ‘InspiratieReis met SelektHuis’-bord.
 5. Aan het eind van de reis belonen we namelijk de 3 mooiste Pinterest borden met een persoonlijke schets van onze architect! Gebruik altijd InspiratieReis met SelektHuis op Pinterest zodat wij je terug kunnen vinden.
 6. extra tip: je kunt natuurlijk ook leuke afbeeldingen op Pinterest zoeken en herpinnen op je InspiratieReis bord.

Succes op Pinterest en tot volgende week!

VRAGEN?

Heb je verder nog vragen over de InspiratieReis? Stel ze door een mailtje te sturen naar onze reisleidster Chantal.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven