Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Vandaag laten we je nog een winnende schets zien, van één van de deelnemers aan de InspiratieReis. Namelijk het droomhuis van Yvonne! Een eerste oriënterende gesprek met adviseur Michiel de Ruiter had al plaats gevonden, waardoor we een heel goed beeld konden krijgen van de woonwensen.

Doornemen van de ideeën

Onze architect Eric heeft vervolgens de wensen nog eens doorgenomen met Yvonne en het Pinterest bord besproken, om goed een idee te krijgen hoe het droomhuis uitgewerkt moest worden. Het resultaat is een eigentijdse woning met subtiele details en een toekomstbestendige indeling. De aanbouw geeft ruimte voor een ruime slaapkamer op de begane grond, ook is er een badkamer op de begane grond. Het droomhuis van Yvonne is dus een levensloopbestendige woning!

Het schetsontwerp op papier

Na het gesprek heeft Eric de schetsen uitgewerkt in Sketch up en gebundeld in een boekwerk. Hierin staan een kaveloverzicht, aanzichten en plattegronden van de woning. Kortom: het persoonlijke ontwerp van het droomhuis van Yvonne. En hoe leuk zou het zijn als deze droom in de toekomst ook nog wordt verwezenlijkt?

Alsnog op reis!

Wil jij alle stappen voor het bouwen van een huis nou nog eens nalezen? Of heb je de InspiratieReis gemist en wil je alsnog starten? Hieronder hebben we alle blogs nog even voor je op een rijtje gezet.

  1. Inspiratie
  2. Kavel
  3. Advies
  4. Ontwerp
  5. Bouw
  6. Oplevering

Ga goed voorbereid het bouwproces in door alle stappen goed door te nemen en jezelf van de juiste informatie te voorzien. Ben je zover, dan helpen wij je graag verder. Neem contact op met Team Advies & Verkoop wanneer je toe bent aan een afspraak via telefoonnummer 0548- 537 555.

Maar voor nu alvast een fijne reis!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven