Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Een huis bouwen in IJmuiden of Velsen

In 2015 is de gemeente Velsen gestart met het project Pionieren: een kleinschalig project waarbij particulieren de mogelijkheid krijgen om een kavel te kopen en hun eigen droomhuis te bouwen in IJmuiden en Driehuis. De eerste bewoners die deelnamen aan dit project wonen inmiddels in hun eigen gebouwde woning.

Nu, vier jaar later, is deel twee van dit project van start gegaan. Er zijn twee nieuwe locaties aangewezen door de gemeente waar in totaal 31 zelfbouwkavels beschikbaar zijn. Droom jij ervan om je eigen droomhuis te ontwerpen en te bouwen? Lees dan snel verder.

2 locaties

Het gaat om twee nieuwe locaties voor het project Pionieren:

Beide locaties bieden de mogelijkheid om met een eigen aannemer of bouwbedrijf te werken en zijn dus kavels in de vrije sector. In het eerste kwartaal van 2020 start de inschrijving voor de kavels en vindt de loting plaats.

Wil je weten wat SelektHuis op deze kavels voor jullie kan betekenen? Onze adviseur Quentin Wilgehof gaat graag met jullie om tafel. Maak dan een afspraak via telefoonnummer 0548 – 537 555 en vraag naar Quentin of vul het afspraak formulier in. Hierbij kun je aangeven dat het om een kavel in de IJmuiden of Velsen gaat.

Inspiratie op het bouwperceel

Je hebt een kavel en dan? Laat je inspireren door onze opgeleverde woningen! Je ziet hier woningen in verschillende stijlen, prijsklasse en mogelijkheden. Je leest meer over de bijzonderheden van de woning, welk SelektHuis basismodel als uitgangspunt is genomen en kunt zelfs een indicatie van de kosten op vragen.

Basismodellen

Op basis van jouw wensen, budget en de bouwvoorschriften bespreken jullie samen met Quentin welk basismodel het meest geschikt is om als uitgangspunt te nemen voor jouw droomhuis. Vanuit dit basismodel bouwen we samen de woning op door te verbreden, verlengen, een aanbouw toe te voegen tot aan welke steen en plaatsing van binnenwanden. Zo ontstaat het huis dat past bij jullie woonwensen en levensstijl. Bekijk al onze basismodellen online.

Tips & Tricks

Wil je meer informatie over wat er nog allemaal op je afkomt, hoe het bouwproces in elkaar steekt of waar je nog meer rekening mee moet houden? Lees dan ook deze Veelgestelde Vragen eens door:

Woningbrochure

Vraag vrijblijvend onze SelektLiving Woningbrochure aan. Deze staat boordevol nuttige informatie en inspiratie. Bovendien krijg je ook onze prijslijst toegestuurd, zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten voor het bouwen van een huis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit project? Bekijk het dan op de pagina van de gemeente Velsen over Pionieren in IJmuiden!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven