Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een huis bouwen in Harinxmaland

Onlangs hebben er 6 kavels te koop gestaan in de wijk Harinxmaland in Sneek. Als onderdeel van Oerdyk/ Noardwei, fase 1E2. Op 4 februari hebben alle geïnteresseerden zich ingeschreven op een kavel. De notariële loting vind plaats op dinsdag 19 maart 2019 van 16.30 tot 18.00 in de Walrus in Sneek.

Ben jij één van de gelukkigen die een kavel heeft weten te bemachtigen? Dan gaan we graag met je om tafel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. SelektHuis kan samen met jullie komen tot een uniek droomhuis, dat volledig tot zijn recht komt op deze prachtige kavels. Onze adviseur in de regio is Marcel Holkema. Wil je meer informatie over het bouwen met SelektHuis? Neem dan contact op via telefoonnummer 0548 – 537 555 en vraag naar Marcel Holkema. Hierbij kun je aangeven dat het om een kavel op Harinxmaland gaat.

Inspiratie

Je hebt een kavel en dan? Laat je inspireren door onze opgeleverde woningen! Je ziet hier woningen in verschillende stijlen, prijsklasse en mogelijkheden. Je leest meer over de bijzonderheden van de woning, welk SelektHuis basismodel als uitgangspunt is genomen en kunt zelfs een indicatie van de kosten op vragen.

Basismodellen

Op basis van jouw wensen, budget en de bouwvoorschriften bespreken jullie samen met Marcel welk basismodel het meest geschikt is om als uitgangspunt te nemen voor jouw droomhuis. Vanuit dit basismodel bouwen we samen de woning op door te verbreden, verlengen, een aanbouw toe te voegen tot aan welke steen en plaatsing van binnenwanden. Zo ontstaat het huis dat past bij jullie woonwensen en levensstijl. Bekijk al onze basismodellen online.

Tips & Tricks

Wil je meer informatie over wat er nog allemaal op je afkomt, hoe het bouwproces in elkaar steekt of waar je nog meer rekening mee moet houden? Lees dan ook deze Veelgestelde Vragen eens door:

Woningbrochure

Vraag vrijblijvend onze SelektLiving Woningbrochure aan. Deze staat boordevol nuttige informatie en inspiratie. Bovendien krijg je ook onze prijslijst toegestuurd, zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten voor het bouwen van een huis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit project. Bekijk het dan online op de pagina van de ontwikkelaar.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven