Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Meerstad, het nieuwste stadsdeel van Groningen

Wakker worden tussen het ruisende riet en je dag fris beginnen met een duik in het Woldmeer. Op fietsafstand van Groningen ligt Meerstad. In Meerstad geniet je van de schoonheid en rust van de natuur, terwijl je je op steenworp afstand van de bruisende stad bevindt. Daarom is Meerstad volgens sommigen het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen met het Woldmeer als kloppend hart. Meerstad staat voor ‘woongeluk’ en daar wordt nog elke dag hard aan gebouwd. Naast de bestaande wijken Meeroevers, Tersluis en Groenewei, komen er een nieuwe wijk bij: De Zeilen in Meerstad.

Een huis bouwen in Meerstad

Afgelopen 15 november is de inschrijving op de kavels in deze wijk gestart. In dit deel van de stad komen maar liefst 71 bouwrijpe kavels vrij.

Deze kavels zijn verdeeld over twee projecten:

Beide locaties bieden de mogelijkheid om met een eigen aannemer of bouwbedrijf te werken en zijn dus kavels in de vrije sector. Ben jij dus op zoek naar een mooie kavel in het noorden van het land? Kijk dan eens naar deze 71 vrije eilandkavels. SelektHuis kan op deze kavels de woning bouwen die volledig voldoet aan jouw woonwensen!

SelektHuis bouwt in Meerstad

Wil je weten wat SelektHuis op deze kavels voor jullie kan betekenen? Onze adviseur Marcel Holkema gaat graag met jullie om tafel. Maak dan een afspraak via telefoonnummer 0548 – 537 555 en vraag naar Marcel of vul het afspraak formulier in. Hierbij kun je aangeven dat het om een kavel in de Meerstad gaat.

Inspiratie op het bouwperceel

Je hebt een kavel en dan? Laat je inspireren door onze opgeleverde woningen! Je ziet hier woningen in verschillende stijlen, prijsklasse en mogelijkheden. Je leest meer over de bijzonderheden van de woning, welk SelektHuis basismodel als uitgangspunt is genomen en kunt zelfs een indicatie van de kosten op vragen.

Basismodellen

Op basis van jouw wensen, budget en de bouwvoorschriften bespreken jullie samen met Marcel welk basismodel het meest geschikt is om als uitgangspunt te nemen voor jouw droomhuis. Vanuit dit basismodel bouwen we samen de woning op door te verbreden, verlengen, een aanbouw toe te voegen tot aan welke steen en plaatsing van binnenwanden. Zo ontstaat het huis dat past bij jullie woonwensen en levensstijl. Bekijk al onze basismodellen online.

Tips & Tricks

Wil je meer informatie over wat er nog allemaal op je afkomt, hoe het bouwproces in elkaar steekt of waar je nog meer rekening mee moet houden? Lees dan ook deze Veelgestelde Vragen eens door:

Woningbrochure

Vraag vrijblijvend onze SelektLiving Woningbrochure aan. Deze staat boordevol nuttige informatie en inspiratie. Bovendien krijg je ook onze prijslijst toegestuurd, zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten voor het bouwen van een huis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit project? Bekijk het dan op de pagina De Zeilen Meerstad in Groningen 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven