Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een huis bouwen in Nieuwegein (regio Utrecht)

Op de unieke locatie van het Landgoed Rijnhuizen en naast het oude Fort Jutphaas komen binnenkort 33 kavels in Nieuwegein in de verkoop. Dit is het project Boskamer. Lees hier meer over deze kavels in de provincie Utrecht en wat SelektHuis hierop kan betekenen.

Wonen op landgoed Rijnhuizen

Ben je op zoek naar een groene oase van ruimte en rust? Dat kan op Landgoed Rijnhuizen. Hier wordt het project de Boskamer gerealiseerd met kavels in een lommerrijke omgeving met veel privacy. De Boskamer ligt centraal op 10 minuten afstand van het centrum van Utrecht. Ook het centrum van thuishaven Nieuwegein is op fietsafstand. Daarnaast zijn er uitgebreide sportfaciliteiten zoals een tennisbaan en voetbalvelden te vinden rondom het terrein van het project de Boskamer.

33 royale kavels

Op een besloten deel van het landgoed komen 33 royale bouwpercelen vrij.  De samenwerkende makelaars bieden kavels in verschillende groottes tussen 300 m3 en 560m3. Een groot deel hiervan is geschikte voor vrijstaande woningbouw. De bouwkavels komen in de markt vanaf €200.000,- vrij op naam.

Bouwen op de Boskamer?

Wil je weten wat SelektHuis op deze kavels in Nieuwegein voor jullie kan betekenen? Onze adviseur Quentin Wilgehof gaat graag met jullie om tafel. Maak een afspraak via telefoonnummer 0548 – 537 555 en vraag naar Quentin of maak online een afspraak. Hierbij kun je aangeven dat het om een kavel van het project Boskamer in Nieuwegein gaat.

Inspiratie

Je hebt een kavel en dan? Laat je inspireren door onze opgeleverde woningen! Je ziet hier woningen in verschillende stijlen, prijsklasse en mogelijkheden. Je leest meer over de bijzonderheden van de woning, welk SelektHuis basismodel als uitgangspunt is genomen en kunt zelfs een indicatie van de kosten op vragen.

Basismodellen

Op basis van jouw wensen, budget en de bouwvoorschriften bespreken jullie samen met Quentin welk basismodel het meest geschikt is om als uitgangspunt te nemen voor jouw droomhuis. Vanuit dit basismodel bouwen we samen de woning op door te verbreden, verlengen, een aanbouw toe te voegen tot aan welke steen en plaatsing van binnenwanden. Zo ontstaat het huis dat past bij jullie woonwensen en levensstijl. Bekijk al onze basismodellen online.

Tips & Tricks

Wil je meer informatie over wat er nog allemaal op je afkomt, hoe het bouwproces in elkaar steekt of waar je nog meer rekening mee moet houden? Lees dan ook deze Veelgestelde Vragen eens door:

Woningbrochure

Vraag vrijblijvend onze SelektLiving Woningbrochure aan. Deze staat boordevol nuttige informatie en inspiratie. Bovendien krijg je ook onze prijslijst toegestuurd, zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten voor het bouwen van een huis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit project. Lees meer over dit project en de kavels in Nieuwegein (provincie Utrecht) op de website van de Boskamer.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven