Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een huis bouwen in de Lindewijk

Er zijn 29 nieuwe kavels vrijgegeven in de Lindewijk in Wolvega! En wel aan Icarusblauwtje. De verkoop van de kavels is gestart op 25 februari, je kunt je inschrijven om mee te loten tot en met 8 april 12.00 uur. De kavels aan Icarusblauwtje zijn aan het water gelegen en bieden veel privacy. Toch is alles wat je nodig hebt op korte afstand, er zijn 2 basisscholen en een buitenschoolse opvang en ook op een paar minuten afstand van het treinstation en een winkelcentrum. De perfecte combinatie van wonen, natuur en comfort. De kavels worden uitgegeven door de gemeente Weststellingswerf.

Wil je weten wat SelektHuis op deze kavels voor jullie kan betekenen? Onze adviseur Marcel Holkema gaat graag met jullie om tafel. Maak dan een afspraak via telefoonnummer 0548 – 537 555 en vraag naar Marcel Holkema of vul het afsprakenformulier in. Hierbij kun je aangeven dat het om een kavel in de Lindewijk gaat.

Inspiratie

Je hebt een kavel en dan? Laat je inspireren door onze opgeleverde woningen! Je ziet hier woningen in verschillende stijlen, prijsklasse en mogelijkheden. Je leest meer over de bijzonderheden van de woning, welk SelektHuis basismodel als uitgangspunt is genomen en kunt zelfs een indicatie van de kosten op vragen.

Basismodellen

Op basis van jouw wensen, budget en de bouwvoorschriften bespreken jullie samen met Marcel welk basismodel het meest geschikt is om als uitgangspunt te nemen voor jouw droomhuis. Vanuit dit basismodel bouwen we samen de woning op door te verbreden, verlengen, een aanbouw toe te voegen tot aan welke steen en plaatsing van binnenwanden. Zo ontstaat het huis dat past bij jullie woonwensen en levensstijl. Bekijk al onze basismodellen online.

Tips & Tricks

Wil je meer informatie over wat er nog allemaal op je afkomt, hoe het bouwproces in elkaar steekt of waar je nog meer rekening mee moet houden? Lees dan ook deze Veelgestelde Vragen eens door:

Woningbrochure

Vraag vrijblijvend onze SelektLiving Woningbrochure aan. Deze staat boordevol nuttige informatie en inspiratie. Bovendien krijg je ook onze prijslijst toegestuurd, zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten voor het bouwen van een huis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit project. Bekijk het dan online op de pagina van de ontwikkelaar.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven