Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een huis bouwen in Tramdijk Oost in Lemmer

Vorige week heb je je kunnen inschrijven voor fase 2 van het plan Tramdijk Oost in Lemmer. Op een aantal kavels mag er een vrijstaande woning gebouwd worden. Deze kavels liggen tussen de 395 tot 547 m2. De wijk moet het karakter van een tuindorp krijgen met veel ruimte voor groen. De woningen worden bovendien gasloos gebouwd. Bij SelektHuis ben je aan het juiste adres, wanneer je een vrijstaande woning wil bouwen, waar jouw woonwensen in verwerkt kunnen worden. We bouwen bovendien energiezuinig en duurzaam en hebben basismodellen die erg geschikt zijn voor levensloopbestendig bouwen.

Op donderdag 28 maart vindt de loting plaats en heb je 10 weken de tijd om alle mogelijkheden te onderzoeken met betrekking tot het budget en bouwwensen. Onze adviseur Marcel Holkema gaat graag met jullie op korte termijn om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via telefoonnummer 0548 – 537 555 en vraag naar Marcel Holkema of vul het afsprakenformulier in. Hierbij kun je aangeven dat het om een kavel van het plan Tramdijk Oost gaat.

Inspiratie

Je hebt een kavel en dan? Laat je inspireren door onze opgeleverde woningen! Je ziet hier woningen in verschillende stijlen, prijsklasse en mogelijkheden. Je leest meer over de bijzonderheden van de woning, welk SelektHuis basismodel als uitgangspunt is genomen en kunt zelfs een indicatie van de kosten op vragen.

Basismodellen

Op basis van jouw wensen, budget en de bouwvoorschriften bespreken jullie samen met Marcel welk basismodel het meest geschikt is om als uitgangspunt te nemen voor jouw droomhuis. Vanuit dit basismodel bouwen we samen de woning op door te verbreden, verlengen, een aanbouw toe te voegen tot aan welke steen en plaatsing van binnenwanden. Zo ontstaat het huis dat past bij jullie woonwensen en levensstijl. Bekijk al onze basismodellen online.

Tips & Tricks

Wil je meer informatie over wat er nog allemaal op je afkomt, hoe het bouwproces in elkaar steekt of waar je nog meer rekening mee moet houden? Lees dan ook deze Veelgestelde Vragen eens door:

Woningbrochure

Vraag vrijblijvend onze SelektLiving Woningbrochure aan. Deze staat boordevol nuttige informatie en inspiratie. Bovendien krijg je ook onze prijslijst toegestuurd, zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten voor het bouwen van een huis.

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit project. Bekijk het dan online op de pagina van de ontwikkelaar.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven