Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Droomtuinen!

Wij bouwen droomhuizen! Bij een droomhuis hoort natuurlijk ook een droomtuin. De tuin zorgt er namelijk voor dat je huis nog beter tot zijn recht komten is daarmee echt een verlengstuk van je woning. In de aanloop naar kerst is het tijd om de tuin én je huis nog eens extra in de spotlights (of beter gezegd: de fonkelende lichtslinger) te zetten!

1001 lichtjes

De tuin versieren voor de kerst doe je natuurlijk vooral met lichtjes. Een ledslang in de vorm van allerlei kerst-gerelateerde voorwerpen, gekleurde lichtjes door de hele tuin of een simpele lichtslinger in een struik: het kan allemaal.

Door de grote keuze aan vormen en kleuren op het gebied van kerstverlichting is het mogelijk om de karakteristieke elementen van je woning extra te laten opvallen. Heb je bijvoorbeeld een mooie grote boom in de tuin? Dan kun je deze extra benadrukken door hem te omwikkelen met duizenden kleine lichtjes. Heb je een prachtige lang pad naar de voordeur van je woning? Kies er dan voor om langs dit pad een baan licht te creëren door een lichtslinger langs dit pad te hangen. Heeft jouw woning een prachtige houten topgevel? Plaats dan de verlichting onder de overstekken van de kap zodat je de textuur en de kleur van de topgevel benadrukt.

Meer, meer, meer

Maar kijk ook uit met het versieren van je tuin. Sommige kerstliefhebbers pakken daarbij wel heel erg uit en weten van geen ophouden. Dat je hiermee tot in het extreme kunt gaan, bewijzen deze voorbeelden. Kijk en geniet…

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven