Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Keuzestress: Wil ik verbouwen? Of laat ik mijn droomhuis bouwen?

De knoop is doorgehakt. Je hebt andere woonwensen gekregen en wilt dus anders gaan wonen. Maar dan komt de volgende vraag. “Gaan we verbouwen? Of gaan we ons droomhuis bouwen?” De eerste gedachte is meestal om te verbouwen. Veel mensen denken namelijk dat dit een goedkopere oplossing is dan het bouwen van hun droomwoning. Maar is dat wel zo? Vandaag nemen we eens de voordelen van nieuwbouw t.o.v. verbouw met jullie door!

VOORDELEN VAN NIEUWBOUW T.O.V. VERBOUW

  •  Een nieuwbouwwoning heeft meer comfort; Een nieuwbouwwoning is goed geïsoleerd tegen kou, hitte en tegen geluid. Er zijn nu strenge voorschriften op het gebied van milieu, energiezuinigheid en duurzaam bouwen.
  • Grote kans dat je met een nieuwbouwwoning in de eerste jaren nauwelijks of geen onder­houd hebt. Daarom heb je meer gemak van je nieuwbouwwoning!
  • Een nieuwbouwwoning kun je helemaal zelf inrichten. Wil je een uitbouw? Of extra veel ramen? Een hoog plafond? Het kan allemaal! Jij bepaalt hoe jouw woning eruit komt te zien.
  • Een nieuwbouwwoning is energiezuiniger dan een oudere woning. Daarmee bespaar je weer energiekosten!
  • Een nieuwbouwhuis heeft een lagere CO2-uitstoot. De woning is goed geïsoleerd en heeft duurzame verwarmingstechnieken. Dat is goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu!
  • Je koopt jouw droomhuis vrij op naam. Je betaalt voor een nieuwbouwwoning dus geen overdrachtsbelasting. Dus meer belasting­voordeel!
  • Toekomstige waarde; Een nieuwbouwhuis is, ook in deze tijd, een solide spaarpot voor de toekomst.

Wil je meer weten over het bouwen van een woning? Kijk dan eens op onze gerealiseerde woningen, hier kun je veel informatie vinden over bouwen en het bouwsysteem waar SelektHuis mee werkt. Misschien is het iets voor jou!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven