Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Al die extra uren thuis zorgen voor een hoger verbruik van gas, water en elektriciteit. Gelukkig zijn er veel bespaarmogelijkheden. Je kan korter douchen, warme kleding dragen en een ommetje maken in plaats van je favoriete serie bingewatchen. Nu de lente eraan komt kan je (nog) meer gebruik maken van de grootste energiebron die we hebben; de zon!

Zomertijd
Pak je agenda er maar bij want in de nacht van zaterdag 27 maart op zondag 28 maart gaat de zomertijd in; de klok gaat een uur vooruit. Dit betekent een uurtje minder slapen, maar we krijgen er een hoop daglicht voor terug. En daar kunnen we van profiteren. Wij zetten 5 slimme tips voor je op een rij. Hoe handig; je kan er vandaag al mee beginnen

#1 Natuurlijke verlichting
Gooi je gordijnen open en maak gebruik van de zon. Het is niet alleen een bron van verlichting, je zorgt er tegelijkertijd voor dat je huis opwarmt. 2 tips in 1 dus.

#3 Geniet van de eerste extra zonnestralen
Heb je PV panelen? Dan kun je vroeg in het jaar al profiteren van teruglevering. Tel uit je winst!
Heb je nog geen PV panelen? Dan is dit een goed moment om te investeren. In de maanden mei, juni en juli brengen de PV panelen het meest op. Het beste moment om ze te plaatsen op het dak is dus rond maart/april.

#4 Hang de was buiten
Als de zon schijnt hoef je de droger niet te gebruiken. Laat je kleding drogen in de zon. De zon hoeft trouwens niet perse te schijnen, als het maar droog is.

#5 Solar verlichting
Kies voor solar-(tuin)lampen . Dit zijn lampen met mini-zonnepanelen. Tijdens zonuren laden de lampen zichzelf op, om je te voorzien van licht wanneer het donker is. Dat is extra genieten op een zomeravond na een productieve werkdag.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven