Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Wat kost het om een landelijk huis te laten bouwen?

In het blog ‘wat kost een huis bouwen?’ hebben we uitgelegd hoe je een woning betaalbaar kunt laten bouwen met de WinWin: het nieuwste basismodel van SelektHuis. In de basis heeft deze woning alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen wonen. Alleen ga je zelf aan de slag met het schilderwerk, sanitair en tegelwerk. Ook heeft de woning al een strak moderne uitstraling in de basis. Toch zijn er verschillende mogelijkheden met de WinWin om deze helemaal aan jouw woonwensen te laten voldoen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het bouwstijl optiepakket landelijk. In dit blog vertellen we meer over deze landelijke woning en wat de kosten zijn.

Wat is WinWin?

In een notendop: De WinWin is een nieuwe basislijn waarbij we enkele slimme budgetkeuzes hebben gemaakt. Ook heeft deze woning enkel een handvol waardevolle opties en mogelijkheden. Door deze standaardisatie en schaalvoordelen kunnen we de woning in prijs extra scherp aanbieden. Met bijna 600 m³ is de woning zeer geschikt voor een jong gezin. Naast het modern, strakke uiterlijk van de woning is de woning voorzien van 6 PV zonnepanelen, vloerverwarming, luxe hardhouten trap en behangklare wanden. Ook ontwerpkosten en constructieberekeningen zijn inclusief.

Hoewel de WinWin een voorgedefinieerde indeling heeft, is de begane grond vrij indeelbaar.  Op de verdieping is door de 55 graden kap voldoende ruimte voor een 3 slaapkamers waarvan één mét inloopkast, een badkamer en een technische ruimte. Voor de indeling van de verdieping kun je kiezen uit een aantal praktische en veel gekozen plattegronden. Maar altijd voorzien van alle gemakken!

Optiepakket landelijke bouwstijl

De strak, moderne basis kan verder worden aangekleed door te kiezen voor één van de drie optiepakketten: jaren 30, landelijk – modern én landelijk. Met het landelijke optiepakket voeg je heel eenvoudig een landelijke bouwstijl toe aan de WinWin woning.

WinWin Basis + landelijke bouwstijl + enkele persoonlijke aanpassingen = jouw betaalbare droomhuis!

Met het optiepakket WinWin landelijk krijg je bij dit optiepakket:

 • Speciale gevelsteen voor het trasraam (SelektHuis standaard assortiment)
 • Voegwerk trasraam donkergrijs
 • Extra buitenkozijnen aangepast aan “Landelijk’ wonen
 • Luxe voordeur
 • Extra draairaam
 • Houten roedes op het glas in landelijke stijl
 • 7 Stuks eiken luiken
 • Geveltekens op de 2 topgevels
 • Gemetselde raamdorpels
 • Gemetselde rollaag boven het trasraam rondom de hele woning

* wijzigingen voorbehouden

Wil je meer weten over de basis WinWin? Bekijk de basisinfo met plattegrond van onze WinWin!

Nieuwsgierig naar de kosten van de winwin landelijk?

Wil je meer lezen over de WinWin en de mogelijkheden van deze betaalbare woning? Wil je antwoord op de vragen:

 • Wat kost een landelijk huis bouwen?
 • Wat kost de WinWin met optiepakket Landelijk?
 • En welke verdere opties en mogelijkheden zijn er?

Vraag dan snel onze WinWin Special aan, een woningbrochure vol informatie, handig stappenplan, afwerking checklist én heldere, transparante prijzen!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven