Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Altijd in de buurt!

Bij SelektHuis zijn we altijd in de buurt! Dat doen we met zes vestigingen met ieder een eigen showroom door het hele land. Hier werken adviseurs die de taal van jouw regio spreken en staan alle materialen en voorbeelden voor je klaar om je te laten ervaren hoe jouw droomhuis er uit komt te zien. We geven zeven keer per jaar een kijkje achter de schermen met rondleidingen door onze prefab hal in Rijssen. Ook organiseren we regelmatig Open Huizen door het hele land. Allemaal manieren om je te laten ervaren met welke kwaliteit en passie wij onze huizen bouwen. En natuurlijk laten we hiermee zien hoe onze woningen er uit zien.

Een huis bouwen wordt tastbaar

Uit ervaring van onze evenementen weten we dat mensen enthousiast worden als ze zelf in een woning van SelektHuis of prefab hal kunnen rondlopen. Misschien woon je niet in de buurt van Rijssen. Of misschien is een Open Huis op een moment dat je net niet kunt. Ook dan willen we in de buurt zijn. Daarom bouwen we een modelwoning in het zuiden van het land. Het geeft een goed beeld van de mogelijkheden, het afwerkingsniveau en grootte van de woningen die wij bouwen.

Een huis bouwen is een aangrijpende keuze. Je weet immers niet wat je te wachten staat. Om je hierbij te helpen, kan de modelwoning in Dirksland je een goed beeld geven. Naast de woning zelf is er ook altijd een adviseur in de buurt die al je vragen kan beantwoorden.

Nieuwe ontwikkelingen in 2020

Als bouwbedrijf zijn we continu in ontwikkeling. We verbeteren processen, leren van klanttevredenheidsonderzoeken en optimaliseren onze bouwtechnieken door bijvoorbeeld ons luchtdichtheidsprogramma. Maar ook voor nieuwe klanten willen we bouwen steeds leuker en makkelijker maken.  Ook in 2020 gaan we hiermee aan de slag. Daarom trappen we het jaar af met de eerste schop in de grond van de modelwoning in Dirksland.

Het droomhuis van SelektHuis

Alle voorbereidingen zijn getroffen, de tekeningen zijn gemaakt en ingediend bij de gemeente. De vergunning is binnen en langzamerhand komen ook alle bestelde materialen op hun plek van bestemming. We gaan beginnen!

Normalerwijs bouwen wij volgens de wensen van de klant. Maar voor de modelwoning kregen we de kans om eenmalig ons eigen droomhuis te ontwerpen. Alle afdelingen samen zijn daarom om tafel gegaan. Niet veel later lag er een ontwerp klaar. De ontwerper bedacht een eigentijdse woning met een knipoog naar streekeigen details. De werkvoorbereiding koos de onderhoudsvriendelijke en energiezuinige materialen. En de adviseurs voegden de veelgevraagde opties en keuzes van onze klanten toe. Tenslotte werd de indeling bepaald door de technisch tekenaar die door zijn ervaring weet wat in de praktijk werkt.

Matterhorn met streekeigen knipoog

Het eindresultaat is een woning met als uitgangspunt het basismodel Matterhorn (ons populairste basismodel) met een afmeting van 8,35 m bij 11,95. De indeling hiervan werd gewijzigd zodat er een open karakter ontstond dat goed aansluit bij de ligging en de kavel. Verder wordt de dakhelling aangepast naar 55 graden zodat een vaste trap naar zolder gerealiseerd kan worden. Ter plaatste van de badkamer komt een dakkapel. Het uiterlijk van de Matterhorn heeft een streekeigen karakter gekregen door de doorgemetselde topgevels voorzien van een rollaag, zinken afdeklijst en gemetselde schijnschoorstenen (bedriegertjes). Daarnaast is gekozen om de woning aan te kleden met antraciete kozijnen, een luxe gevelsteen en keramische dakpannen.

Het ontwerp belooft een plaatje te gaan worden. Daarom kunnen we niet wachten tot we het resultaat aan jullie kunnen laten!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven